بهمن جعفری پانزدهم اسفندماه در دیدار با سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی لرستان و در حاشیه انعقاد تفاهمنامه همکاری سازمان صمت و دانشگاه جامع علمیکاربردی لرستان در راستای همکاری مشترک برای اجرای فعالیتهای نوآورانه، پژوهشی، مطالعاتی، توسعهای، کاربردی، مشاورهای و آموزشی حسب نیاز سازمان و دانشگاه و تبادل آمار و اطلاعات جهت ارتقا و کیفیسازی خدمات مورد نیاز طرفین، از اعلام آمادگی سازمان صمت استان برای صدور پروانههای کسب و کار و همچنین اعطای تسهیلات چهار درصدی برای آن دسته از دانش آموختگان و دانشجویان واجد شرایط دانشگاه جامع علمی کاربردی استان که در قالب واحدهای تولیدی فعالیت کنند، خبر داد.
وی تصریح کرد: با هدف ایجاد مشاغل پایدار، آمادگی صدور پروانههای کسب برای واحدهای تولیدی با اعطای تسهیلات چهار درصدی برای آن دسته از دانشآموختگان و دانشجویان واجد شرایط دانشگاه جامع علمی کاربردی که در قالب واحدهای تولیدی فعالیت کنند را داریم.
برگزاری استارتاپ تخصصی صنعتی در لرستان
جعفری از برگزاری استارتاپ مشترک باهمکاری این سازمان و دانشگاه جامع علمی کاربردی خبر داد و گفت: با توجه به ظرفیتها و وجود مراکز آموزش علمی کاربردی صنعتی در استان، بر اساس برنامه پیشبینی شده در تیرماه سال ۱۴۰۲ استارتاپ تخصصی در حوزه صنعت را با دانشگاه جامع علمی کاربردی لرستان برگزار میکنیم.
رئیس سازمان صمت لرستان ادامه داد: همکاریهای مشترک در زمینههای آموزشی، پژوهشی و کارآفرینی با دانشگاه جامع علمی کاربردی میتواند خلاء بین صنعت و دانشگاه را برطرف کند.
وی از برگزاری نمایشگاهی باحضور فعالان اقتصادی در قالب ۳۲ نوع انواع کسب و کار خبر داد و خواستار مشارکت دانشگاه جامع علمی کاربردی در این رویداد مهم شد.
در این جلسه، محمدرضا جعفری سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی لرستان نیز به ارائه گزارشی از اقدامات و برنامههای این دانشگاه پرداخت.
اجرای طرحهای تحقیقاتی مشترک در جهت شناخت مشکلات موجود در منطقه و ارائه راهکارهای مؤثر تا مرحله تبیین دانش فنی، برگزاری سمینارها، همایشها و دورههای تخصصی و کارگاههای آموزشی، برگزاری دورههای کوتاه مدت آزاد، تک درس و تک پودمان و ضمن خدمت مورد نیاز طرفین، همکاری در خصوص معرفی اساتید و متخصصین و تبادل نیروهای کارشناسی بین سازمان و دانشگاه جهت مشاوره، آموزش، تحقیق، پژوهش، اتاق فکر، کارگروهها، میزهای تخصصی، برگزاری استارت آپ در حوزه صنعت، معدن و تجارت به صورت مشترک در دانشگاه و پیگیری ایجاد رشتههای بین رشتهای جدید و تخصصی مورد نیاز سازمان در دانشگاه از موضوعات این تفاهمنامه همکاری بود.
انتهای پیام