به گزارش ایسنا، دکتر فرهاد دانشجو امروز در نخستین جشنواره جذب دانشجویان بین الملل که در دانشگاه تربیت مدرس در حال برگزاری است، گفت: این دانشگاه ۱۷ دانشکده، ۱۵ مرکز تحقیقاتی، یک پارک علم و فناوری، ۱۷۶ شرکت دانش بنیان و همچنین اختراعات زیادی دارد، سالیان متعدد کار علمی موفق باعث شده این دانشگاه در بین همه دانشگاههای کشور چه وزارت علوم و چه وزارت بهداشت رتبه یک سرآمدی کشور را کسب کند و در نظام رتبه بندی شانگهای و دانشگاه تربیت مدرس بین دانشگاههای جامع رتبه دوم را دارد.
وی در ادامه تصریح کرد: دانشگاه تربیت مدرس در دوره ارشد و دکتری دانشجو میپذیرد، ۷۵۰ استاد دارد، بیش از ۱۰ هزار دانشجو مشغول تحصیل هستند و بیش از ۳۹۰ آزمایشگاه تخصصی و فوق تخصصی دارد که تمام اینها اعتبار دانشگاه است. تنها دانشگاهی است که رئیس جمهور، وزیر علوم، وزیر بهداشت از اعضای هیأت امنای آن هستند که نشان از اعتبار و ارزش بالای این دانشگاه دارد.
رئیس دانشگاه تربیت مدرس خاطر نشان کرد: بر اساس تحقیقات و تجربهها چالشهایی در زمینه جذب دانشجویان بین الملل وجود دارد که دانشگاه و آموزش عالی باید برای رفع آن اقدام کنند. برخی از این چالشها میتوان به تعداد نهادهای تصمیم گیر در عرصه سیاست گذاری و برنامه ریزی جذب دانشجویان بین الملل، مشخص نبودن هدف از جذب این دانشجویان، فراهم نبودن مراکز مشاوره تخصصی برای هدایت این دانشجویان، عدم معرفی زبان فارسی به عنوان تنها زبان یادگیری برای این دانشجویان، پایین بودن سطح امکانات رفاهی و خوابگاهی اشاره کرد.
رئیس دانشگاه تربیت مدرس افزود: این دانشگاه درصدد است برای رفع این چالشها اقدام کرده و محیط مناسب برای جذب این دانشجویان و ارتقاء کیفیت آموزش برای این دانشجویان ایجاد کند هدف از جذب دانشجویان بین الملل را برقراری تعامل فرهنگی، علمی و اجرایی بعد از فراغت از تحصیل این دانشجویان عنوان کرد. برای آن در حال ساختار سازی هستیم تا بتوانیم با مجوزهایی که از وزارت علوم دریافت میکنیم برای جذب بیشتر دانشجویان اقدام کنیم.
انتهای پیام