به گزارش ایسنا، این داستاننویس درباره کتاب جدیدش در فضای مجازی نوشته است:
ایده اولین داستان «بیرد خون» دقیقا شب قبل از شب یلدای ۱۳۹۶ به ذهنم رسید، در میانه وحشت زلزلهای که تهران را لرزانده بود. از تلویزیون خبرهای زلزله را دنبال میکردم و مردمی را که وحشتزده به پارکها و کنار اتوبانها پناه برده بودند میدیدم. آن موقع بابا زنده بود و گفت غیرممکن است از خانه پناه ببرد به خیابان. من کنارش نشسته بودم و با این که هنوز صدای لرزش ترسناک شیشههای کتابخانه توی گوشم بود به ایده داستان تازه فکر میکرد. نوشتن داستانهای مجموعه تا روزهای سیاه ویروس کرونا طول کشید. سیاهی غلیظی که برای ما از حادثهای تا حادثهای و از جنایتی تا جنایتی دیگر امتداد مییابد. نوشتن و حالا چاپ «بیرد خون» برای من حکم لحظهای از زیر آب سر بالا آوردن و نفس کشیدن دارد. امیدوارم شما هم کتاب را بخوانید و دوست داشته باشید و به رد خون توی داستانها و شغلها توجه کنید.
علیاکبر حیدری متولد ۱۳۵۷ است. نوشتن فیلمنامه را از سال ۱۳۸۲ آغاز کرد و تا سال ۱۳۸۵ ادامه داد اما در این سال با رها کردن فیلمنامهنویسی به طور جدی به نوشتن داستان پرداخت. در سالهای ۱۳۸۸ و ۱۳۸۹ دو مجموعه داستان کوتاهش، «هایدپارک، زیر باران» و «پسلرزهها»، از سوی وزارت ارشاد غیرقابل چاپ تشخیص داده شد تا مجموعه داستان کوتاه «بوی قیر داغ» به عنوان اولین کتابش شناخته شود. این مجموعه داستان با استقبال منتقدان و خوانندگان خیلی زود به چاپ سوم رسید.
او بعد از چند سال انتظار برای دریافت مجوز چاپ، رمان «تپه خرگوش» را در سال ۱۳۹۵ منتشر کرد. این رمان با توجه به موضوع حساسش بسیار مورد توجه قرار گرفت. حیدری همچنین رمان «استخوان» را سال ۱۳۹۸ در نشر چشمه به چاپ رساند.
انتهای پیام