مرتضی پروینی -رئیس اداره میراث فرهنگی شهرستان سنقر و کلیایی- در گفتوگو با ایسنا، به آماده شدن این شهرستان برای میزبانی از مسافران و گردشگران نوروزی اشاره کرد و افزود: سنقر شهری کوچک، اما با برندهای مطرح در ایران است.
وی از تخمه سنقری و فرش دستباف محکمی که از آن به عنوان فرش آهنی یاد میشود به عنوان دو برند مهم این شهرستان نام برد که شهرت زیادی در ایران دارند.
رئیس اداره میراث فرهنگی شهرستان سنقر اضافه کرد: در کنار این دو، برخی از گردشگران هم سنقر را با کباب سه سیخی "اسمعلی" میشناسند، کبابی لذیذ که در سالهای اخیر به یکی دیگر از برندهای مهم این شهر تبدیل شده و بو و طعم دلپذیر آن گردشگران زیادی را به سمت خود میکشاند.
وی ادامه داد: اکنون هم که در آستانه عید نوروز قرار داریم، مردم این شهرستان با برندهایشان آماده هستند تا میزبانانی خوب برای گردشگران باشند.
پروینی تصریح کرد: گردشگرانی که به سنقر سفر میکنند، میتوانند از بقعه تاریخی مالک و موزه مردم شناسی این شهر هم بازدیدی داشته باشند.
وی اضافه کرد: برای گردشگرانی هم که علاقمند به طبیعت گردی و گردشگری روستایی هستند، منطقه نمونه گردشگری کیونانات، سراب گلویج و سد جامیشان و سد سلیمانشاه، دو روستای ورمقان و چرمله علیا را پیشنهاد میدهیم که هر دو از روستاهای هدف گردشگری هستند.
رئیس میراث فرهنگی سنقر و کلیایی یادآورشد: گردشگران علاقمند به زیارت از اماکن مذهبی هم میتوانند سری به بقعه مبارکه امامزاده احمد در این شهر بزنند.
وی گفت: در شهرستان سنقر و کلیایی یک هتل، یک اقامتگاه بوم گردی و یک خانه مسافر آماده اسکان مسافران نوروزی هستند.
انتهای پیام