سیدحمیدرضا کاظمی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: یکی از وظایف اصلی نمایندگان قانونگذاری و نظارت بر اجرای دقیق قانون است، ولی به جهت اعتمادی که مردم نسبت به خادمان خود دارند اموران توسعهای منطقه را به عنوان حلقه وصل بین مردم و حاکمیت دنبال میکنیم.
وی ادامه داد: با توجه به محرومیت شهرستان پلدختر شهرستان معمولان و مناطق مختلف و سراب حمام، در حوزههای مختلفی ازجمله زیرساختی، بهداشت و درمان، راهها، توسعه گاز، ورزش و جوانان، صنعت و ایجاد اشتغال کارهای مختلفی در سطح شهرستان جهت توسعه آن پیگیری و اجرا کردیم.
وی بیان کرد: در طول چند سال گذشته تاکنون گاز شهرستان پلدختر در نرم ۸۵ درصد توسعه گاز در منطقه است و پروژهای در دهستان میانکوه شرقی داریم که در حال اجراست که در صورت عملیاتی شدن کل شهرستان پلدختر و معمولان و مناطق روستایی و شهری به نقطه سبز گاز تبدیل میشوند و میتوان اعلام کرد به کلیه روستاهای دارای کد و بالای ۲۰ خانوار گاز رسیده است.
کاظمی افزود: این آخرین پروژه انجام شود گاز منطقه ما به صورت اساسی حل میشود و تا پایان سال ۱۴۰۲ به بهرهبرداری میرسد.
نماینده مردم پلدختر و معمولان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: یک مشکل زیرساختی جدی شهرستان پلدختر که از قبل داشته بحث فیبر نوری است که یکی از پیشرانها و بستر توسعه است.
وی ادامه داد: پلدختر قبلاً از طریق دوره چگنی، کوهدشت، رومشکان به پلدختر فیبر نوری وصل میشد و چون عرض رودخانه کشکان را طی میکرد همیشه در سیلاب فیبر قطع میشد و با پیگیری که از طریق وزارت ارتباطات داشتیم با اعتباری بالغبر ۳۵ میلیارد تومان یک مسیر از طریق آزادراه که به گردنه دهلیج و پلدختر وصل شده یک مسیر از طریق جاده قدیم پلدختر به خرمآباد در حال اجراست.
کاظمی افزود: درواقع پلدختر در داخل رینگ ارتباطی قرار دارد که از طرق مختلف در حال انجام است و میتواند بحث آنتندهی موبایل و ارتباط سیار در منطقه را تحت پوشش خودش قرار دهد.
نماینده مردم پلدختر در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: فیبر نوری مسیر آزادراه انجام شده، مسیر کوهدشت نیز در حال وصل شدن است و مسیر جاده قدیم خرمآباد ـ پلدختر نیز با عاملیت قرارگاه خاتم در حال اجراست.
انتهای پیام