علی فرهادی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: ساختمان فعلی استانداری لرستان به اسم دانشگاه علوم پزشکی استان است که براساس تفاهمنامه میان این دو دستگاه قرار شد تا زمانیکه برج امید(ساختمان جدید استانداری) احداث و به بهرهبرداری میرسد آن را تخلیه کنند.
وی اضافه کرد: متاسفانه تاکنون این برج تکمیل نشده و استانداری لرستان نیز فاقد ساختمان بوده و هماکنون دانشگاه علوم پزشکی لرستان از استانداری اجاره بها دریافت میکند.
معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: دکتر زیویار استاندار لرستان قول دادند این موضوع را حل کنند و گفته میشود اعتباری نیز برای تکمیل ساختمان برج امید گرفته شده است.
فرهادی افزود: چنانچه ساختمان استانداری تخلیه شود حداقل میتوان از محل فروش و تهاتر آن برای تکمیل پروزههای نیمهتمام دانشگاه استفاده کرد.
وی در خصوص مشکل بیمارستان کوهدشت، بیان کرد: اختلافی که با شهرداری کوهدشت وجود داشت به خاطر عوارض و پروانه بود که مبلغی را به این شهرداری پرداخت کردیم و هماکنون بیمارستان فعال است و مشکلی وجود ندارد.
معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علوم پزشکی لرستان اضافه کرد: یکی از مشکلاتی که در استان داشتیم کمبود بهورز در مناطق محروم بود که قرار است ۳۶۵ نفر با برگزاری آزمون در نوزدهم اسفندماه پذیرش شوند تا در ارائه بهتر خدمات بهداشتی در مناطق محروم و دورافتاده کمک حال دانشگاه علوم پزشکی باشند.
فرهادی گفت: از مجموع ۳۶۵ بهورز پذیرش شده ۱۰۰ نفر به صورت پیمانی و ۲۶۵ نفر به صورت قراردادی جذب خواهند شد.
وی بیان کرد: آزمون نیز از ساعت ۹ تا ۱۲:۳۰ دقیقه در دانشکده فنی و حرفهای برادران لرستان برگزار خواهد شد.
معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علوم پزشکی لرستان خاطرنشان کرد: برای اولین بار جذب بهورز عشایری را خواهیم داشت تا بتواند در مناطق کوچرو و صعبالعبور استان خدمات بهداشتی درمانی را به اهالی آنجا ارائه دهند.
انتهای پیام