حسن لطفی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: در دیدار اخیر بنده با وزیر بهداشت ۵۰ میلیارد ریال برای تجهیز بیمارستان ولیعصر(عج) شهر رزن تخصیص یافت ضمن اینکه در این دیدار ۲۰ میلیارد ریال نیز برای تعمیر و تجهیز شبکه بهداشت و درمان شهرستان درگزین اعتبار جذب شد.
وی همچنین با اشاره به دیدار اخیر خود با ریاست بنیاد مستضعفان افزود: در این دیدار هم ۲۵۰۰ تن حواله سیمان برای تکمیل نیوجرسی رزن به شاهنجرین دریافت و دستورات ویژهای برای توسعه منطقه دریافت شد.
لطفی در ادامه با اشاره به نبود بیمارستان در شهرستان درگزین تصریح کرد: پیش از این درگزین در تقسیمات کشوری جزء شهرستان رزن بود که در هشتم اسفندماه سال ۹۷ این شهرستان از رزن جدا شده است.
وی با بیان اینکه شهرستان درگزین در فاصله ۱۰ کیلومتری رزن واقع شده و این دو شهرستان فاصله چندانی با یکدیگر ندارند، خاطرنشان کرد: در حال حاضر یک بیمارستان جدید ۱۵۰ تختخوابی در شهر رزن در دست احداث بوده که این پروژه از محل اعتبارات سفر دارای ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار است و برای همین وزارت بهداشت عنوان میکند با توجه به یک بیمارستان در حال ساخت در شهرستان رزن و فاصله کم درگزین و رزن با یکدیگر و جمعیت کم شهرستان درگزین مجوز ماده ۲۳ برای ساخت بیمارستان در شهرستان درگزین را نمیدهند.
نماینده مردم رزن و درگزین در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در سال گذشته در جدول ۲۰، اعتبار ۱۰ میلیارد تومانی برای ساخت بیمارستان ۳۲ تختخوابی در شهر رزن و شهر دمق درنظر گرفته شده است، گفت: اینکه وزارتخانه برای ایجاد و احداث بیمارستان در شهر درگزین مخالف دادن مجوز ماده ۲۳ است، کار اشتباه و غلطی است.
لطفی بیان کرد: کشور ژاپن یک کشور توسعه یافته با ۲۵۰ میلیون جمعیت بوده که حدود یک میلیون تا یک میلیون و ۵۰ هزار تخت بیمارستانی دارد و ما نسبت به آنها تخت بیمارستانی بسیار پایینی داریم.
وی یادآور شد: اگر براساس استاندارد جهانی بخواهیم پیش برویم هم شهرستان درگزین و هم بخش سردرود نیاز به احداث بیمارستان دارند اما با توجه به محدودیت هایی که وزارت بهداشت در تأمین مالی و نیروی انسانی دارد، این امر را محدود کرده است که ما پیگیریم این امر محقق شود.
وی در ادامه با اشاره به جلسه روز گذشته مجلس گفت: روز گذشته یک پیشنهاد در بند "ج" تبصره شش داشتیم که خوشبختانه رأی آورد و به تصویب رسید، در بند "ج" گفته شده بود از ۶۶۰۰ میلیارد تومان عوارض موضوع ماده پنج قانون حمایت صنعت برق کشور ۱۰ درصد آن را دولت بگیرد و صرف شرکت توانیر و توسعه فناوری تجدیدپذیر کند که ۳۵ درصد به شرکت توانیر و ۶۵ درصد به توسعه فناوری تجدیدپذیر داده شده بود.
لطفی در پایان گفت: در جلسه روز گذشته پیشنهاد دادیم آن ۶۵ درصد توسعه فناوری تجدیدپذیر ۶۰ درصد کاهش و ۳۵ درصد شرکت توانیر به ۴۰ درصد افزایش یابد و پنج درصد افزایش شرکت توانیر برای جابهجایی تیر برق های معابر روستایی کشور اختصاص داده شود که این پیشنهاد با ۱۳۲ رأی تصویب شد.
انتهای پیام