وزیر بهداشت:

معضل آینده کشور سالخوردگی است

وزیر بهداشت گفت: معضل آینده ما در کشور سالخوردگی است. سالخوردگی تهدید بزرگی است، به طوری که اگر بزرگترین کارخانه ها را هم داشته باشید اگر جمعیت جوان نداشته باشید، نمی توانید کاری بکنید.

دکتر بهرام عین اللهی ۱۳ اسفند در مراسم کلنگ زنی فاز اول بیمارستان یک هزار تختخوابی اردبیل خواستار تشکیل قرارگاه جمعیت در کشور شد و گفت: معضل آینده ما در کشور سالخوردگی است. سالخوردگی تهدید بزرگی است، به طوری که اگر بزرگترین کارخانه ها را هم داشته باشید اگر جمعیت جوان نداشته باشید نمی توانید کاری بکنید.

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی افزود: امسال با همکاری مجلس بیمه همگانی را اجرایی کردیم به طوری که ۶ میلیون نفر با ۶۰هزار میلیارد ریال بیمه شدند. علاوه براین صندوق بیماریهای خاص هم با ۵۰ هزار میلیارد ریال اعتبار تشکیل شد.

وی خاطرنشان کرد: دولت در بودجه سال آینده تعرفه پرستاری را به صورت سرانه‌ای تصویب کرده که بر اساس آن در بخش‌های مختلف تعرفه متفاوت اعمال می‌شود.

دکتر عین اللهی در ادامه به  اجرای طرح دارویار این طرح را از کارهای بزرگ دولت دانست و گفت: در زمان شروع به کار دولت ۱۰ درصد نسخه الکترونیک داشتیم که این رقم الان به بالای ۹۰ درصد رسیده است.

عضو دولت سیزدهم خاطرنشان کرد: بر اساس مصوبه مجلس افرادی که دارو می گیرند به اندازه شهریور ۱۴۰۰ پرداخت خواهند داشت.

به گفته وی، ۹۹درصد داروها تولید داخلی است به طوری که امیدواریم به زودی به ۱۰۰ درصد برسیم.

دکتر عین اللهی با بیان اینکه در حال حاضر حدود دو هزار و ۷۰۰ متخصص، ۱۰ هزار پزشکی و دندانپزشکی توزیع کردیم، ادامه داد:  ۷۰ درصد توزیع برای مناطق محروم است ولی با توجه به اینکه نیازهای ما بیشتر است، ظرفیت دستیاری را۲۵  درصدافزایش دادیم.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه از ابتدای دولت سیزدهم ۱۰ هزار و ۸۰۰ تحت بیمارستانی افتتاح شده است، خاطر نشان کرد: بسیاری از اینها نیمه تمام بود طی دو ماه آینده هم هفت هزار و ۷۰۰ تخت بیمارستانی افتتاح خواهد شد.
دکتر عین اللهی افزود: تاکنون نزدیک ۲۰ هزار میلیارد تومان هزینه عمرانی و ۴ هزار میلیارد تومان هزینه تامین تجهیزات شده است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اذعان به محرومیت‌های استان اردبیل در بخش بهداشت و درمان گفت: نیازها و محرومیت‌ها بیش از توان ما هست در عین حال سعی می‌کنیم با حداکثر توان محرومیت‌ها را جبران کنیم.

آغازعملیات احداث بیمارستان ۱۰۰۰ تختخوابی اردبیل

در ادامه دکتر علی محمدیان اردی با اشاره به اینکه طرح بیمارستان یکهزار تختخوابی با همت قرارگاه خاتم الانبیا و با ۱۴ هزار و ۸۵۰ میلیارد ریال اعتبار از محل تهاتر نفتی ماده ۲۳ احداث می‌شود، اضافه کرد: این پروژه شامل بخش‌های جراحی و داخلی خواهد بود اما با تکمیل این بیمارستان، نیاز ۱۰ تا ۲۰ سال استان تامین نمی‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با اشاره به اینکه ۶۰ درصد تخت‌های بیمارستانی استان اردبیل مستهلک است، گفت: باید در مرکز استان اردبیل سه هزار و ۷۰۰ تخت بیمارستانی داشته باشیم اما ۲ هزار و ۴۰۰ تخت داریم به طوری که ۶۰ درصد آنها مستهلک است و قضایای مسمومیت دانش آموزان نیاز استان به تخت‌های بسیار را آشکار ساخت.

به گفته وی، اغلب بیمارستان‌های استان اردبیل زیان‌ده بوده و نگهداری این مراکز مستهلک نیازمند اعتبارات زیاد است و از این نظر در مضیقه هستیم و عقب ماندگی‌های زیرساخت‌های درمانی استان اردبیل نسبت به سایر استانها مشهود است.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۳ اسفند ۱۴۰۱ / ۱۹:۵۹
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1401121309609
  • خبرنگار :