سید محسن حمزهلو ۱۱ اسفند در جلسه شورای اداری شهرستان ارومیه با اشاره به پروژههای راهسازی در حوزه شهرستان ارومیه، گفت: پروژه بهسازی و تعریض محور ارومیه-جارچیلو و شهرک صنعتی از دیگر پروژهای این شهرستان است که تا کنون هفت کیلومتر این محور زیربار ترافیک رفته است و تلاش میشود طرح تا نیمه نخست سال آینده مورد بهره برداری قرار گیرد.
وی با اشاره به اهمیت بزرگراه ارومیه – سرو، گفت: مرز سرو یکی از مهمترین مبادی تبادلات اقتصادی و تجاری در منطقه به شمار می رود و در تلاش هستیم با توسعه این محور و رفع موانع موجود زمینه برای جذب سرمایهگذاران و تجار فراهم شود.
حمزه لو با بیان اینکه کنارگذر ارومیه ۸۵ کیلومتر بود و مطالعات اولیه این طرح انجام شده است، اظهار کرد: طرح کنارگذر شرقی شهر ارومیه موجب رفع مشکلات ترافیکی شهر شده و تلاش میشود که طی سال آینده عملیات اجرایی طرح آغاز شود.
وی ادامه داد: اتصال یکپارچه ورودی و خروجی شهر ارومیه، کاهش زمان سفر و کاهش ترافیک درون شهری از مهمترین مزایای اجرای پروژه احداث کمربندی شهر ارومیه به شمار میرود.
بهره برداری از ظرفیت حمل و نقل ریلی ایستگاه راه آهن ارومیه
مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان غربی با اشاره به لزوم بهره برداری از ظرفیت باری ایستگاه راه آهن ارومیه بیان کرد: تکمیل ایستگاه های راه آهن با جدیت دنبال می شود و تا پایان سال جاری از ظرفیت باری ایستگاه راه آهن ارومیه بهره برداری می شود.
حمزهلو اظهار کرد: فراهمسازی زمینه حملونقل باری در ایستگاه راهآهن ارومیه در توسعه پایانههای مرزی استان و کاهش هزینههای حملونقل جادهای نقش ویژهای دارد.
وی با اشاره به ظرفیت راه آهن ارومیه نیز بیان کرد: حمل و نقل ریلی فرصتی برای توسعه فعالیت های تجاری با کشورهای همجوار است و می توان از این ظرفیت نهایت بهره برداری را برد.
وی با اشاره به اینکه وجود یکهزار کیلومتر مرز مشترک و همجواری آذربایجانغربی با سه کشور، این استان را به دروازه اصلی ارتباط ایران با اروپا تبدیل کرده است، بیان کرد: در این راستا توسعه راههای استان و مسیرهای منتهی به پایانه های مرزی در اولویت است.
پیشرفت بالای ۸۵ درصدی کریدور بزرگراهی غرب کشور در آذربایجان غربی
مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان غربی با اشاره به روند اجرای کریدور بزرگراهی غرب کشور در استان، گفت: از مجموع کریدور بزرگراهی غرب کشور در استان به طول ۵٣۶ کیلومتر تاکنون ۴٧٠ کیلومتر تقریبا ۸۵ درصد از این گذرگاه بینالمللی زیربار ترافیک رفته است.
حمزهلو افزود: با توجه به شرایط کنونی، توسعه زیرساختهای حمل و نقل در پایانههای مرزی یکی از کارآمدترین راهکارهای برون رفت از چالشهای اقتصادی به شمار میرود.
وی با اشاره به روند اجرای طرح نهضت ملی مسکن در آذربایجان غربی گفت: هدف ما ساخت ۱۸۰ هزار واحد مسکونی برای آذربایجانغربی است و تاکنون ۱۷۰ هزار خانوار ثبت نام کردهاند که از این بین ۳۲ هزار نفر از متقاضیان نهضت ملی مسکن در آذربایجانغربی واجد شرایط بودهاند.
مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان غربی با اشاره به ایجاد شهر جدید گلمان، افزود: این شهر ۲ هزار و ۲۵۰ هکتار اراضی به ظرفیت جمعیت پذیری ۱۸۰ هزار نفر را دارد و در حال حاضر ۱۰ هزار نفر ساکن این شهر هستند.
حمزه لو با اشاره به اینکه مشکلی از بابت تامین زمین برای استقرار دستگاه های خدمات رسان در شهر جدید گلمان وجود ندارد، گفت: ساماندهی خدمات رسانی در این شهر نیازمند همکاری بیش از پیش دستگاههای خدمات رسان است.
الحاق حدود ۱۲۵۰ هکتار از اراضی ارومیه در طرح جامع شهری
مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان غربی گفت: طرح جامع شهر ارومیه در شورایعالی شهرسازی و معماری ایران مطرح و مصوب شد و با این مصوبه الحاق حدود یک هزار و ۲۵۰ هکتار از اراضی حاشیه ارومیه تصویب شد.
حمزه لو اظهار کرد: مطالعات طرح جامع شهر ارومیه براساس ضوابط شهرسازی و معماری پس از بررسی تخصصی و کارشناسی انجام شده است.
وی با بیان اهمیت ساماندهی ساخت و سازهای بدون مجوز در خارج از محدودهی شهری گفت: با تصویب طرح جامع بسیاری از ساخت و سازهایی که پیش از این در خارج از محدودهی شهری به صورت غیرمجاز انجام گرفته بود، ساماندهی میشود و همچنین بسیاری از اراضی، متعلق به ۴۶ شرکت تعاونی با ۱۵۰ هزار نفر جمعیت تحت پوشش بر اساس ضوابط و مقررات به محدودهی شهری الحاق شد.
انتهای پیام