حجتالاسلام محمود رضایی در گفت و گو با ایسنا افزود: شهرستانی که به ازاء هر ۱۰۰ نفر یک شهید تقدیم کرده، با ۲۸ روستا و ۳۰ هزار نفر جمعیت از کمبودهای بسیاری رنج میبرد.
وی عنوان کرد: اگرچه کوهسرخ به دلیل محرومیتها و رفع آنها شهرستان شده اما هنوز استعدادهای آن بالفعل و بالقوه نشده است.
امام جمعه کوهسرخ با بیان اینکه ۲۰۰ نفر از اعضاء هیات علمی در دانشگاههای داخل و خارج کشور و ۵۰۰ طلبه در داخل استان و خارج استان از این شهرستان هستند، تصریح کرد: موضوع ایجاد ناحیه صنعتی مدتهاست مطرح میشود و پیگیریهایی هم شده اما هنوز به نتیجه نرسیده است.
وی ناحیه صنعتی را یکی از مولفههای پیشرفت و آبادانی دانست و افزود: نبود کارگاه تولیدی و اشتغال مناسب در ریوش موجب ایجاد آسیبهای اجتماعی بسیاری در بین جوانان شده است، میطلبد در این خصوص تدابیر لازم اتخاذ شود.
رضایی اظهار کرد: به رغم اینکه کوهسرخ یکی از قطبهای تولید زعفران خراسان رضوی است اما نبود صنایع تبدیلی عاملی شده تا کشاورزان محصول خود را فلهای به فروش برسانند و از سویی ضررهای بسیاری را متقبل شوند.
وی ایجاد میدان بار، آسفالت معابر برخی روستاها، ایجاد راه بین مزارع در بخش بررود و تکاب، رفع مشکلات آنتندهی تلفن همراه را از دیگر نیازهای جدی شهرستان کوهسرخ دانست.
امام جمعه کوهسرخ گفت: کوهستانی بودن منطقه موجب شده در حوزه مخابرات، اینترنت و آنتندهی تلفن همراه و شبکههای تلویزیونی با مشکلات بسیار جدی و نارضایتیهایی از سوی مردم مواجه باشیم.
وی رسیدگی به حوزه روستاها و توسعه روستاها به لحاظ آبادانی را بسیار حائز اهمیت دانست و افزود: ۷۰ درصد بافت منازل مسکونی روستاها فرسوده و بحرانی هستند.
رضایی با تأکید بر اینکه اگر بخواهیم مهاجرت معکوس شکل بگیرد، باید زیرساختها آماده شود، عنوان کرد: به رغم وجود معاون بسیار غنی در منطقه اما خامفروشی به بلایی تبدیل شده است.
وی با بیان اینکه کوهسرخ از محرومیت رنج میبرد، گفت: انباشت مطالبات و درخواستهای بسیاری در بخش کوهسرخ داریم و کسی هم نمیتواند آنها را کتمان کند ولی یک شبه همه آنها را نمیشود رفع نمود؛ باید از راه خودش وارد شد و بر اساس اولویتها مسائل را رفع کرد.
انتهای پیام