سیدمحمود حسینیپور صبح امروز در نشست با رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) با بیان اینکه مردم مازندران انچه برایشان مهم است اینکه این دستگاه که متصل به ولایت هست و از ارزش معنوی خاصی برخوردار است، در این استان چه خدماتی داشته است، اظهار کرد: در حال حاضر بیشترین ماموریتهای حوزه ستاد در استانها با گرایشی که حضرت آقا برای ماموریتهای ستاد ایجاد کرده است محرومیت زدایی و توجه به محرومان جامعه است.
وی تصریح کرد: در این استان سه هزار و ۶۰۰ روستا وجود دارد که از ابتدای انقلاب تاکنون در بسیاری از روستاها بیش از ۱۰ شهید تقدیم انقلاب کردند و در پیروزی و نگهداری انقلاب نقش داشتند اما مردم این روستاها هنوز نتوانستند از یک سری امکانات برخوردار شوند و بخش اعظمی از روستاها هنوز آسفالت ندارند .
استاندار مازندران با بیان اینکه ستاد اجرایی حضرت امام با مسئله شناسی که از وضعیت مازندران انجام داد در بعضی از حوزهها ورود مقتدرانهای داشت، گفت: اما در برخی حوزهها هنوز نیازمندیهایی وجود دارد که امید است با نگاه مساعد ستاد اجرایی آن بخشهایی که دولت به تنهایی نمیتواند خدمات رسانی کند اولویتهای مناطق محروم استان را حل و فصل کنیم.
حسینیپور یکی از معضلات استان مازندران را در ۱۰ سال گذشته رشد اقتصادی منفی ۳ عنوان کرد و یادآور شد: با همکاری دستگاههای مرتبط و همه همکاران در طول یک سال گذشته رشد اقتصادی به مرز سه درصد رسیده است که نوید بخش است.
وی با بیان اینکه رشد اقتصادی استان در این مدت بیشتر از طریق جذب سرمایه گذاری بوده است، افزود: در ایام دهه فجر امسال ۴۰ هزار میلیارد تومان پروژه افتتاح و کلنگ زنی شد.
این مسئول ارشد استانی با اشاره به اینکه ستاد اجرایی توجه خوبی به استان داشته است اما یک یادگاری به عنوان کار بزرگ و مادر از ستاد اجرایی خواستاریم، خاطرنشان کرد: بیش از یکهزار فرصت سرمایه گذاری در مازندران وجود دارد که میتوان در این حوزهها پروژههای خاصی داشت.
حسینیپور مسکن ملی را یکی از اولویتهای استان در دولت سیزدهم برشمرد و گفت: چند شهرک در استان جانمایی شده است که منتظر تصویب در شورای عالی مسکن استان هستیم تا در صورت موافقت، ستاد اجرایی درساخت یک یا دو شهرک اقدام کند.
وی با تاکید بر اینکه نساجی مازندران با فرهنگ مازندران عجین شده است و تیم فوتبال محبوب با این نام نیز وجود دارد، خاطرنشان کرد: قبل از انقلاب نساجی به عنوان اولین شرکت بافندگی در استان و کشور بوده است اما متاسفانه این شرکت عاقبت خوبی نیافت و نساجی به طور کلی از دایره فعالیتهای اقتصادی استان خارج شد.
استاندار مازندران افزود: دریک مقطعی ستاد اجرایی ورود پیدا کرد اما یک سری شرایط به لحاظ حقوقی برای واگذاری ایجاد شد اما با پیگیری انجام شده به جاهای خوبی رسیده است و در این زمینه با بانک ملی نیز صحبت شد و از آنجایی که انگیزهای برای سرمایه گذاری ندارد میتوان اقدامات خوبی انجام داد و عنوان شد که ستاد اجرایی آمادگی برای سرمایه گذاری دارد و بانک هم آمادگی برای واگذاری دارد.
حسینیپور با بیان اینکه نساجی مازندران به عنوان یک صنعت پیشران در مازندران جواب میدهد و با توجه به گرایش به کشت پنبه و ظرفیتی که وجود دارد میتوان هدف گذاری کرد و تعداد پنج هزار بیکار استان را جذب کرد، افزود: در کنار جذب افراد بیکار به لحاظ رشد اقتصادی و تولید محصولات داخلی و احیای آن نیز برای استان بسیار مهم است و این موضوع میتواند به عنوان نماد اقدامات موثر ستاد اجرایی در مازندران ماندگار بماند.
استاندار مازندران در پایان به برخی دیگر از مشکلات و بیان درخواستها در استان اشاره کرد و گفت: بازسازی خانههای بهداشت در روستاها، تامین منابع مالی برای تجهیز مراکز بهداشتی روستایی، توزیع بستههای تغذیه برای مادران و کودکان کم بضاعت در روستاها، تعویض یخچالهای مراکز بهداشتی و درمانی در روستاها، تعمیر تجهیزات دندان پزشکی برای خدمات روستاها و محروم پیشنهاد دانشگاه علوم پزشکی بوده است.
انتهای پیام