به گزارش ایسنا به نقل از وبینو، فرقی نمیکند که شما ارائهدهنده چه خدمات یا کالاهایی باشید. اگر میخواهید بازار کسب و کار خود را توسعه دهید و مشتریان بالقوه را با کسب و کارتان آشنا کنید نیاز به طراحی سایت اینترنتی خواهید داشت.
تعریف طراحی سایت
طراحی سایت به روند طراحی و راهاندازی یک وبسایت اینترنتی و بارگذاری آن بر بستر اینترنت گفته میشود. این فرآیند باید توسط متخصص طراحی و پیادهسازی وبسایت صورت بپذیرد. تمامی وبگاههای اینترنتی، وبسایتهای دولتی و خصوصی، فروشگاههای اینترنتی و پورتالهای سازمانی در این تعریف گنجانده میشوند.
مراحل طراحی و راهاندازی یک وبسایت اینترنتی
تحلیل و نیازسنجی وبسایت:
در ابتدا باید بر اساس کسب و کار شما یک تحلیل کلی و نیازسنجی انجام شود. چهارچوب کلی وبسایت بر اساس نیازمندی کسب و کار شما و اهداف شما تعیین شده و مراحل بعدی بر اساس این تحلیل انجام میشود. به عنوان مثال چهارچوب کلی یک وبسایت شرکتی با یک وبسایت فروشگاهی یا پرتال سازمانی کاملاً متفاوت است.
طراحی چهارچوب اصلی سایت (وایرفریم):
در این مرحله بر اساس نیاز بیزینس شما چهارچوب اصلی و اسکلت کلی وبسایت طراحی میشود. در این مرحله به اصول تجربه کاربری یا UX توجه شده تا کاربرانی که از وبسایت شما بازدید میکنند بهترین بازخورد ممکن را داشته باشند. ساختار محتوایی و کلیات چینش محتوا در وبسایت نیز در این مرحله تعیین میگردد.
طراحی هویت بصری سایت (طراحی رابط کاربری):
این مرحله همان جایی است که باید به زیبایی ظاهری و گرافیک سایت پرداخت. در این مرحله طراحی گرافیکی سایت با توجه به وایرفریم تهیه شده انجام میشود. استفاده از رنگها، تصاویر و المانهای مختلف و جایگذاری آنها در صفحات باید در راستای هویت سازمانی کسب و کار مورد نظر باشد. در طراحی رابط کاربری سایت باید به اصل سادگی در عین زیبایی توجه شود چرا که اکثریت کاربران از پیچیدگی بیش از حد استقبال نخواهند کرد.
پیادهسازی سایت و کدنویسی:
در این مرحله متخصصین و برنامهنویسان، طرح پیادهسازی شده در مرحله قبلی را به کد قابل فهم توسط کامپیوتر تبدیل میکنند. این مرحله را میتوان یکی از تخصصیترین مراحل در فرآیند طراحی وبسایت دانست. پیادهسازی باید به شکلی مناسب انجام شود تا مشکلات احتمالی را برای کاربران به حداقل برساند. همچنین با توجه به اینکه درصد قابل توجهی از کاربران اینترنت از تلفن همراه استفاده میکنند، پیادهسازی باید به گونهای باشد که در همه ابزارهای دیجیتال (مانند لپتاپ، تلفن همراه، تبلت و …) به شکل صحیح و کاربردی قابل مشاهده و استفاده باشد.
بارگذاری سایت بر بستر اینترنت:
پس از نهایی شدن طراحی وبسایت، برای اینکه وبسایت شما در ۲۴ ساعت شبانه روز توسط کاربرانتان قابل دسترسی و استفاده باشد باید روی یک سرور (هاست) بارگذاری شود. در این صورت هر کاربری در هر ساعتی و از هر نقطه جغرافیایی میتواند به وبسایت شما دسترسی داشته باشد و از آن استفاده نماید.
رایجترین انواع وبسایتهای اینترنتی
وبسایتهای اینترنتی از نظر کارکرد و نوع فعالیت به انواع مختلفی تقسیم میشوند:
- سایتهای شرکتی و تجاری
- سایتهای فروشگاهی
- سایتهای آموزشی
- سایتهای خبری و وبلاگها
- پرتالها و سامانههای سازمانی
- سایتهای کاربر محور و شبکههای اجتماعی
- سایتهای مالی و معاملاتی
- و ...
هزینه طراحی وبسایت چقدر است؟
هزینه طراحی و راهاندازی یک وبسایت به عوامل مختلفی بستگی دارد. از جمله این عوامل میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- نوع وبسایت و نحوه کارکرد آن
- پیچیدگی طراحی و پیادهسازی وبسایت
- تکنولوژیهایی که در پیادهسازی وبسایت استفاده میشوند
- کیفیت و فضای هاست و سرور میزبان
طراحی وبسایت خود را به چه کسی بسپاریم؟
طراحی وبسایت توسط افراد و شرکتهای مختلفی انجام میپذیرد و کیفیت و قیمتهای متنوعی در این حوزه ارائه شده است. برای سپردن پروژه طراحی وبسایت خود به یک طراح و مجری سایت، بهتر است قبل از هر چیزی به سابقه و نمونه کارهای توجه کنید.
گروه طراحی وبسایت وبینو یکی از باسابقهترین شرکتهای طراحی وبسایت در ایران است که تاکنون بیش از ۲۵۰ پروژه موفق در رزومه کاری خود ثبت نموده است. کارشناسان وبینو پس از انجام مصاحبه اولیه با شما، کسب و کار شما را تحلیل و نیازسنجی کرده و بر اساس آن، بهترین پیشنهاد ممکن را در جهت طراحی سایت به شما ارائه خواهند داد.
انتهای رپرتاژ آگهی