علی خاکباز در گفت و گو با ایسنا افزود: تفرجگاه ارزنه، تفرجگاه ژرف، چشمهزرد و چند درخت قدیمی که به ثبت آثار ملی رسیدهاند و همچنین ۳۲ اثر تاریخی از جمله مناطق و مکانهای دیدنی این شهرستان هستند.
وی بیان کرد: فاصله ۱۸۰ کیلومتری شهرستان باخرز با مشهد و از سویی به دلیل فاصلهای که با تربت حیدریه و تایباد، تربت جام و باخرز داریم، موجب شده که در مرکزیت قرار بگیریم و گردشگران برای تردد در این مسیرها از باخرز عبور میکنند.
خاکباز با اشاره به اینکه در شهرستان باخرز فقط یک اقامتگاه بومگردی داریم، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه در ۴۵ کیلومتری مرز دوغارون هستیم، مسافرانی که از مشهد به این مسیر تردد دارند، میتوانند در باخرز اسکان یابند.
خاکباز با بیان اینکه در بخش بالا ولایت شهرستان باخرز روستاهای بسیار خوبی از جمله روستای چهارطاق قابلیت گردشگری دارند، گفت: با توجه به وجود دره و تفرجگاه بسیار زیبای ژرف، ایجاد اقامتگاه بومگردی در این منطقه در دستور کار قرار دارد. همچنین روستای همتآباد، تفرجگاه چشمهزرد قابلیت احداث اقامتگاه بومگردی را دارند.
وی عنوان کرد: توسعه اقامتگاههای بومگردی در دستور کار قرار دارند و اقتصاد روستاها را رونق میدهد، با توجه به ظرفیتهای موجود به هر تعداد که اقامتگاه بومگردی احداث شود، ظرفیت پذیرش مسافر دارند.
مدیر اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان باخرز در همین خصوص گفت: در بخش بالا ولایت سه روستا و در بخش مرکزی ۲ روستا نیز قابلیت گردشگری و راهاندازی اقامتگاه بومگردی دارند. طی سه ماه گذشته توانستیم مجوزهای موافقت اصولی چند اقامتگاه بومگردی را در نقاط مختلف از جمله برای روستای ارزنه اخذ کنیم.
وی در ادامه از کلنگزنی مجتمع گردشگری وصال در این شهرستان خبر داد و اظهار کرد: در کنار این مجتمع گردشگری که در سه فاز اجرایی خواهد شد، اقامتگاه بومگردی، سفرهخانه سنتی و کشاورزی گردشگری را خواهد داشت.
خاکباز عنوان کرد: اعتباری که سرمایهگذار برای این پروژه در نظر گرفته هفت میلیارد تومان است که ۳.۵ میلیارد تومان آن از محل تبصره ماده ۱۶ به عنوان تسهیلات پرداخت میشود.
وی با بیان اینکه پروژه با متراژ ۳۰۰۰ متر مربع و زیربنای ۸۰۰ متر مربع احداث میشود، گفت: در کنار این پروژه پرورش ماهی هم انجام میشود.
مدیر اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان باخرز اظهار کرد: در بین شهرستانهای شرق خراسان رضوی اولین شهرستانی هستیم که در آن چنین مجتمعی با این وسعت احداث خواهد شد، فاز اول پروژه مربوط به احداث اقامتگاه بومگردی است.
وی عنوان کرد: تلاش میشود تا پایان سال ۱۴۰۳ سه فاز مجتمع به همراه محوطهسازی و... کامل به بهرهبرداری برسند، قطعا این مجتمع در جذب گردشگر و ماندگاری بیشتر مسافران تاثیر بسزایی خواهد داشت.
خاکباز خاطرنشان کرد: تورهای گردشگری که برای بازدید از شهرستان تایباد، تربت جام و زاوه و تربت حیدریه و همچنین کسانی که به تفرجگاه دره ارزنه میروند، میتوانند در این مکان استراحت و اقامت داشته باشند.
انتهای پیام