معرفی انواع ترکیبات آجیل شب عید

کم کم در حال نزدیک شدن به عید نوروز هستیم و قرار است دوباره دید و بازدیدها شروع شود و خاطره‌های شیرین در کنار خانواده رقم بخورد. با توجه به فرهنگ ایرانی تا به امروز یکی از اصلی‌ترین مواد خوراکی که همیشه در سفره‌های هفت سین خانواده‌های ایرانی یافت می‌شود، آجیل است. در این مطلب قصد داریم انواع آجیل‌های رایج مورد استفاده در ایام نوروز را مورد بررسی قرار دهیم؛ پس تا انتهای مطلب همراه ما باشید.

به گزارش ایسنا به نقل از آجیل و خشکبار عابدینی، با توجه به فرهنگ ایرانی تا به امروز یکی از اصلی‌ترین مواد خوراکی که همیشه در سفره‌های هفت سین خانواده‌های ایرانی یافت می‌شود، آجیل است.

خرید انواع آجیل شب عید باکیفیت با قیمت مناسب 

در صورت تمایل به خرید انواع آجیل و خشکبار شب عید و اطلاع از قیمت‌ها می‌توانید به فروشگاه اینترنتی آجیل عابدینی سایت مراجعه کنید و با توجه به شرایط و بودجه خودتان انواع آجیل‌های مورد نظر را به صورت آنلاین و با ارسال رایگان سفارش دهید و طی چند روز کاری محصولات را درب منزل خود تحویل بگیرید؛ همچنین برای خرید عمده انواع آجیل‌های موجود هم می‌توانید از طریق راه‌های ارتباطی ذکر شده با فروشگاه تماس حاصل فرمایید تا کارشناسان فروش شما را راهنمایی کنند. 

آجیل عید شامل چیست؟

ابتدا قصد داریم انواع آجیل‌های رایج مورد استفاده در ایام نوروز را بررسی کنیم. 

آجیل شور 

آجیل شور همیشه یکی از محبوب‌ترین و پرطرفدارترین گزینه‌ها به حساب می‌آید که افراد زیادی را شیفته خود کرده است. آجیل شور شامل تخمه ژاپنی، تخم کدو، پسته، بادام، صندوق و بادام هندی است که نمکی و خوش طعم شده‌اند. اگرچه آجیل شور بسیار خوش طعم است اما استفاده بیش از حد از آن می‌تواند سبب بروز بیماری‌هایی از قبیل فشار خون شود و نباید در مصرف آن افراط کنید تا سلامتتان به خطر نیفتد. 

آجیل شیرین 

افرادی که به دلیل کهولت سن و دلایل دیگر به بیماری‌های مثل فشار خون و بیماری‌های کلیوی مبتلا هستند و باید رژیم غذایی مناسبی داشته باشد، معمولاً آجیل شیرین را برای استفاده در ایام عید انتخاب می‌کنند. این آجیل‌ها به صورت غیر نمکی و ساده شامل ترکیبی از فندق، پسته، گردو، کشمش، توت خشک و مواردی از این قبیل هستند. 

 آجیل بوداده 

می‌توان گفت محبوب‌ترین نوع آجیل و خشکبار شب عید آجیل بو داده است که طعم و عطر بسیار جذاب و دلچسبی دارد. در طی فرآیند تولید آجیل‌های بو داده به دلیل حرارت دادن به آجیل ممکن است برخی خواص این دانه‌های روغنی کاهش پیدا کند و از بین برود اما باز هم تا حد زیادی خواص آجیل حفظ می‌شود و باید بدانید که بو دادن آجیل باعث می‌شود تا طعم کهنگی و ماندگی از بین برود؛ پس خرید آجیل بوداده باکیفیت از یک فروشگاه معتبر اهمیت زیادی دارد و باعث می‌شود تا شما به اشتباه آجیل‌های کهنه و مانده را به جای آجیل‌های تازه و باکیفیت خریداری نکنید. 

آجیل خام

آجیل خام یک گزینه سالم و در حال خوش طعم برای شب عید به حساب می‌آید. آجیل خام کاملاً ساده است و شامل صحنه‌هایی از قبیل بادام هندی، بادام درختی، پسته و فندق می‌شود. 

مدل‌های آجیل 

به طور کلی انواع آجیل‌های شب عید به چهار مدل هفت مغز، مخلوط، چهار مغز و لوکس تقسیم‌بندی می‌شوند که در ادامه دانه‌های تشکیل‌دهنده هر یک از آنها را ذکر می‌کنیم. 

آجیل هفت مغز 

آجیل هفت مغز یک نوع آجیل متنوع است که معمولاً شامل مغز گردو، بادام هندی، فندق، کشمش، بادام زمینی، پسته و بادام درختی است. 

 آجیل چهار مغز 

آجیل چهار مغز که نسبت به مدل قبلی تنوع کمتر و قیمت نسبتاً بیشتری دارد شامل چهار مغز دانه اصلی فندق، پست، بادام و بادام هندی است. آجیل چهار مغز برای استفاده در محافل و مراسماتی مثل عید نوروز رایج‌تر است. 

آجیل مخلوط 

آجیل مخلوط می‌تواند شامل مغز دانه‌های مختلف باشد که با توجه به سلیقه شما به دلخواه ترکیب می‌شوند. همچنین معمولاً آجیل‌های مخلوط شامل مغز دانه‌های اصلی پسته، بادام، فندق و بادام هندی هستند که در مرحله بعد با انواع تخمه‌ها و خشکبار مثل کشمش و توت خشک ترکیب می‌شوند. 

آجیل لوکس

مدل دیگر از انواع آجیل‌های شب آجیل لوکس است که به عنوان آجیل و خشکبار وارداتی هم شناخته می‌شود. این آجیل‌ها از بهترین مغز دانه‌های باکیفیت و درشت تشکیل شدند که برای مراسمات مجلل و مهمانی‌های رسمی مورد استفاده قرار می‌گیرند و به واسطه کیفیت بالا، در مقایسه با سه مدل دیگر قیمت بالاتری دارند. 

ترکیبات آجیل 

حالا که با انواع آجیل‌های رایج ایام عید نوروز آشنا شدید در ادامه می‌خواهیم خواص و ویژگی‌های هر یک از از دانه‌های آجیلی را هم ذکر کنیم تا به اهمیت استفاده و تأثیر قابل توجه آنها بر سلامت بدن خودتان پی ببرید. 

بادام درختی 

بادام درختی که از اصلی‌ترین دانه‌های مغزی آجیل و خشکبار شب عید است که محبوبیت زیادی در بین تمام افراد با هر نوع ذائقه‌ای دارد. اگرچه بادام خام هم طعم جذابی دارد اما طرفداران بادام بو داده و شور بیشتر است. بادام درختی باعث تقویت استخوان‌ها و جلوگیری از پوکی استخوان می‌شود و همچنین تأثیر قابل توجهی بر تقویت سیستم ایمنی بدن دارد. خواص بادام درختی به حدی زیاد و قابل توجه است که بسیاری از پزشکان پیشنهاد می‌دهند تا در صورت امکان روزانه تعداد مشخصی بادام مصرف کنند تا بدن‌شان در برابر بیماری‌های مختلف مقاوم باشد و سلامتشان تضمین شود. 

 پسته 

پسته یکی از اصیل‌ترین و محبوب‌ترین دانه آجیلی شب عید است که طعم لذیذ و دلچسبی دارد. علاوه بر طعم خاص و جذاب، پسته خواص قابل توجهی هم دارد و سبب تقویت حافظه، تقویت سیستم ایمنی و جلوگیری از بروز بیماری‌های گوارشی مثل معده درد می‌شود. پسته‌ انواع مختلفی دارد که معمولاً به صورت بوداده مصرف می‌شود. 

 بادام هندی 

بادام هندی هم یکی دیگر از دانه‌های آجیلی اصلی شب عید است که محبوبیت زیادی بین افراد دارد و معمولاً به صورت بوداده و شور مصرف می‌شود. به عنوان خواص اصلی بادام هندی می‌توانیم به تأثیر قابل توجه آن برای بهبود انواع دیابت و کبد چرب اشاره کنیم. 

فندوق 

صندوق یکی دیگر از دانه‌های آجیلی است که در آجیل‌های شب عید یافت می‌شود و علاوه بر طعم خوب، خواص قابل توجهی مانند جوانسازی پوست، کاهش قند خون و تأثیر مثبت بر روی دیابت نوع دو و تقویت ریشه مو را هم در بر دارد. 

بادام زمینی

بادام زمینی که علاوه بر آجیل و خشکبار، به صورت جدا هم مصرف می‌شود، هم طعم عامه پسندی دارد و هم به عنوان یکی از منابع اصلی غنی پروتئین گیاهی، فیبر و کربوهیدرات شناخته می‌شود. با مصرف بادام زمینی می‌توانید پروتئین‌ها و کربوهیدرات مورد نیاز بدن‌تان را تأمین کنید؛ همچنین باید بدانید که بادام زمینی دارای چربی‌های غیر اشباع است و به همین واسطه هم خواص زیادی دارد هم مصرف به اندازه آن باعث بروز چربی خون و چاقی مفرط نمی‌شود. 

تخمه کدو تنبل 

به غیر از دانه‌های آجیلی، تخمه‌های مختلفی هم در آجیل شب عید یافت می‌شود که یکی از محبوب‌ترین آن‌ها تخم کدو تنبل است. این تخمه می‌تواند ساعت‌ها شما را سرگرم کند و علاوه بر خوش طعم بودن باعث تقویت عروق قلبی و همچنین پیشگیری از بروز بسیاری از سرطان‌ها هم می‌شود. 

 تخمه ژاپنی 

تخمه ژاپنی یکی دیگر از انواع تخمه‌های رایج در آجیل و خشکبار ایام نوروز است که از تخم هندوانه به دست می‌آید و غنی از مواد معدنی است. به عنوان خواص اصلی تخمه ژاپنی می‌توانیم به تأثیر آن در پیشگیری از سرطان پروستات و بهبود و درمان کم خونی اشاره کنیم. 

کشمش 

کشمش مکمل جذاب و پرخاصیتی در آجیل‌های شب عید است و به عنوان منبع غنی از آنتی اکسیدان شناخته می‌شود و همچنین خواص درمانی زیادی مثل جلوگیری از بروز پوکی استخوان و رفع اسپاسم عضلات هم دارد. 

کلام آخر:

برای خرید آجیل و خشکبار شب عید گزینه‌های زیادی را در اختیار دارید که می‌توانید با توجه به شرایط و بودجه خودتان بهترین گزینه را انتخاب کنید. در این مطلب قصد داشتیم انواع ترکیبات آجیل شب عید را از لحاظ نوع و مدل مورد بررسی قرار دهیم و همچنین خواص خشکبار و آجیل‌های رایج شب عید را هم ذکر کردیم تا بیشتر به اهمیت وجود آنها در سر سفره هفت سین خودتان پی ببرید و شب‌های به یاد ماندنی را در کنار خانواده‌تان سپری کنید.

انتهای رپرتاژ آگهی

  • چهارشنبه/ ۱۰ اسفند ۱۴۰۱ / ۱۲:۳۱
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 1401121007409
  • خبرنگار : 30188