به گزارش ایسنا، دکتر سید حسین حسینیان، دبیر پنجمین کنفرانس بینالمللی بهینهسازی مصرف انرژی الکتریکی در مراسم افتتاحیه این کنفرانس گفت: زمانی که آمار و ارقام تولید و مصرف انرژی را در کشور مورد بررسی قرار میدهیم، میزان حجم تولید و مصرف یکسان نیست و در ۱۰ سال آینده بین تولید و مصرف گاز فاصله زیادی ایجاد میشود که برای این معضل از اکنون باید چاره اندیشی کنیم.
وی افزود: کشورهای زیادی از سالیان گذشته به سوی تولید و مصرف انرژیهای تجدیدپذیر حرکت کردهاند و استفاده و کاربرد انرژیهای تجدیدپذیر در دنیا سابقه طولانی دارند و این در حالی است که انرژیهای تجدیدپذیر در کشور ما مغفول مانده است.
حسینیان با بیان اینکه در سیستم تولید و مصرف انرژی در کشور باید تحولات جدی صورت گیرد، خاطر نشان کرد: استفاده از انرژی فسیلی در تولید انرژی الکتریکی باید کاهش یابد؛ چرا که در تابستان سال جاری بخش عمدهای از کشور و شهرهای بزرگ صنعتی با مشکل تامین انرژی برق مواجه شدند؛ از این رو امروزه باید به محدود بودن منابع سوختهای فسیلی و مخاطرات محیط زیستی حاصل از این سوختها توجه شود.
دبیر پنجمین کنفرانس بینالمللی بهینهسازی مصرف انرژی الکتریکی، یاد آور شد: تبدیل وضعیت فعلی به وضعیت مطلوب، داشتن آب و هوای پاک و دسترسی به انرژیهای الکتریکی و هوشمندسازی از تمهیداتی است که در این کنفرانسها باید به آنها پرداخته شود و توسعه "انرژیهای تجدیدپذیر" راهکار کلیدی کاهش آلودگی هواست و سرمایهگذاری بیشتری را در بخش انرژیهای تجدیدپذیر میطلبد.
وی با اشاره به جزئیات برگزاری این رویداد علمی در حوزه انرژیهای تجدیدپذیر، خاطر نشان کرد: در این کنفرانس دو روزه ۳۰ مقاله به صورت شفاهی ارائه میشود و برنامه جانبی این کنفرانس، برگزاری کارگاهها و نمایشگاه شرکتهای حوزه برق و انرژی است.
به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، پنجمین کنفرانس بینالمللی بهینهسازی مصرف انرژی الکتریکی از امروز سهشنبه ۹ اسفند آغاز به کار کرده و تا فردا چهارشنبه ۱۰ اسفند ادامه دارد. هدف از برگزاری این کنفرانس ایجاد بستر مناسب برای انتقال دانش و تجربیات فعالان صنعتی و دانشگاهی، تشویق پژوهشگران و متخصصان و ایجاد فضای مناسب جهت ارائه دستاوردهای آنها، افزایش ارتباط صنعت و دانشگاه، توسعه همکاریهای علمی با سایر مراکز علمی جهان و جلب توجه صاحبنظران و سیاستگذاران به اهمیت بهینهسازی انرژی است.
در این کنفرانس در خصوص موضوعاتی چون راههای بهینهسازی تلفات، ارتباط بهینهسازی مصارف با مصرف سوخت، بهینهسازی مصرف انرژی الکتریکی در ساختمانها، تولید و نیروگاه، سیستمهای انتقال و توزیع، ریزشبکهها، اقتصاد مقاومتی، حفاظت محیط زیست، تجهیزات صنعتی و خانگی، راهکارهای استفاده از انرژی گازهای همراه نفت در تولید انرژی الکتریکی، شبکههای هوشمند و هابهای انرژی در بهینهسازی مصرف انرژی الکتریکی و فناوریهای نوین ماشینهای الکتریکی در بهینهسازی مصرف انرژی الکتریکی بحث و تبادل نظر میشود.
انتهای پیام