علیرضا رضایینیا سهشنبه نهم اسفند به خبرنگاران گفت: طرح بذرکاری با همکاری جامعه محلی و تشکلهای مردمی در سطح ۲۰۰ هکتار از عرصههای منابع طبیعی در محدوده جنگلهای زاگرس مرکزی واقع در کامفیروز شمالی شهرستان مرودشت اجرا شد.
وی با بیان اینکه در این طرح از بذر گونههای گیاهی بلوط و بادام کوهی استفاده شد، خاطرنشان کرد: عملیات بذرکاری در اراضی جنگلی آسیب دیده از آتش سوزی، خشکسالی، آفات و خشکیدگی اجرایی شده است.
رضایینیا افزود: عملیات بذرکاری در روستاهای "ده دامچه" و "حاجی آباد" منطقه کامفیروز شمالی که بیشترین مشکلات طبیعی متاثر از آتشسوزی و خشکسالی را داشتند اجرا شده است.
وی با بیان اینکه شهرستان مرودشت حدود ۸۰ هزار هکتار عرصه جنگلی دارد، گفت: در این محدوده انواع درختهای بلوط، بادام، بنه، کیکم و گونههای گیاهی بیابانی وجود دارد.
رضایینیا اضافه کرد: جنگلهای زاگرس مرکزی در حفظ خاک، تولید آب و تعدیل آب و هوا، تولید اکسیژن و جذب گرد و غبار نقش بسیار مهمی ایفا میکنند.
او با اشاره به وجود تهدیدات طبیعی نظیر خشکسالی، تهاجم آفات و بیماریها و حوادثی نظیر آتشسوزیهای عمدی و غیرعمدی، گفت: با همکاری مردم و سایر نهادها و سازمانها، میتوان تا حدود زیادی از مشکلات کاست.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان مرودشت گفت: کاهش آلایندههای زیست محیطی، بهرهبرداری به عنوان مناطق گردشگری و اجرای طرحهای اقتصادی نظیر گیاهان دارویی، ذخیرهسازی نزولات جوی و جلوگیری از فرسایش خاک و خسارتهای ناشی از سیلاب، حداقل کارکردهای جنگلهاست.
انتهای پیام