شهسوار ۹ اسفند ماه در مراسم راه اندازی کلینیک آموزشی مشاوره اشتغال و کار آفرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان افزود: کلینیک شهرکهای صنعتی آذربایجان غربی، ۹مشاوره مختلف در حوزه های مدیریتی، مهندسی و اقتصاد در ۳ محور به عنوان بازوی کمکی برای ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان وارد عمل شده اند و اعتباری هم سالانه برای این امر تخصیص داده میشود.
وی خاطر نشان کرد: با توجه به جمعیت بیکار استان ضروری است توجه و تمرکز بروی استارت آپ ها و کسب وکارهای که مبتنی بر مهارت است، افزایش یابد.
وی با اشاره به اینکه میزان بیکاران فارغ التحصیل استان به ویژه در مقاطع تحصیلات تکمیلی و دکترا بیشتر است، تصریح کرد: نیاز است کلینیک های مشاوره اشتغال و کار آفرینی در استان با همکاری از یک دیگر در راستای اشتغال و کار استان فعالیت کنند.
شهسوار خاطر نشان کرد: برای اولین بار یک مجموعه دانشگاهی در بحث مشاوره بصورت علمی و اصولی آن هم بصورت کلینیک در بخش اشتغال و کار آفرینی ورود کرده که یک اتفاق مهم و مؤثری است.
مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی آذربایجان غربی با اشاره به اینکه تجربه ایجاد کلینیک های کسب و کار به دهه ۹۰ برمی گردد و به عنوان یک راهکار برای توسعه صنعت مشاوره کشور برنامه ریزی شده، اظهار کرد: کلینیک هایی که در جهت امر کسب و کار ایجاد می شوند باید در مسیر رسیدن به سازمان نظام کارآفرینی ایجاد شوند تا بصورت تخصصی به افراد دارای صلاحیت خاص ، مشاوره شغلی دهند.
مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی آذربایجان غربی ادامه داد: برای مقابله با دغدغه بیکاری و اشتغال به ویژه در بین فارغ التحصیلان دانشگاهی باید روی کسب و کارهای نوین مبتنی بر مهارت توجه ویژه کرد.
انتهای پیام