«مجتبی آغاز» در این رابطه اظهار کرد: صبح امروز هشتم اسفند ماه مانور استانی این طرح برگزار شد و ضرورت اجرای آن به این دلیل است که تقارن ایام نوروز و ماه مبارک رمضان، احتمال افزایش تقاضا برای کالا های اساسی که شامل گوشت قرمز، گوشت سفید، تخم مرغ، برنج، شکر، روغن و نان و در پی آن، افزایش تخلفات توسط واحدهای صنفی را به همراه دارد.
وی در رابطه با شیوهی اجرای این طرح در شهر یزد نیز گفت:در شهر یزد براساس منطقه بندی شهرداری، ۱۰ اکیپ ثابت و فعال در نظر گرفته شده که در هر منطقه حضور و نظارت داشته باشد.
آغاز افزود: برای سایر شهرهای استان نیز به این شکل است که چنانچه آن شهرستان از نظر پراکندگی صنفی و وسعت شرایط خاصی داشته باشد، مانند شهر یزد پهنه بندی میشود.
این مسئول در رابطه با شیوه عمل بازرسان گفت: بازرسان ما به دو شکل عمل میکنند؛ یکی به صورت مردم نهاد و تماسهای مردمی با شمارههای ۱۲۴ و ۳۱۲۷ هست که در اختیار بازرسان قرار میگیرد و اگر تخلف تایید شد،با ارجاع به تعزیرات حکومتی با آن برخورد خواهد شد و شکل دوم به صورت انجام بازدیدهای سر زده و مستمر است تا شاهد بازاری آرام، پویا و مثبت باشم.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی جهادکشاورزی استان، این مسئول در در پایان نیز از مردم خواست در صورت تماس با سامانههای اعلام شده، حتماً آدرس دقیق و شرایط تخلف را کامل توضیح دهند تا مدیریت خوبی جهت رسیدگی به آنها انجام شود.
انتهای پیام