به گزارش ایسنا، دکتر هاشم داداشپور در آیین اختتامیه جشنواره قرانی، فرهنگی و هنری شهید آوینی اظهار کرد: خدمت بی منت و با افتخار برای دانشجویان شاهد و ایثارگر و تفکری که جانبازان و شهدا مروج آن بوده و هستند برای همه ما مایه مباهات است.
وی در ادامه گفت: بنده از زمانی که مسوولیت سازمان امور دانشجویان بر عهده ام نهاده شده است، تمام سعی و تلاش خود را به کار بسته ام تا ماموریتها و وظایف سازمان را در تمام حوزه ها به ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر به بهترین وجه ممکن به اجرا برسانم.
رئیس سازمان امور دانشجویان با بیان اینکه در سال ۱۴۰۱ چهار برنامه برای دانشجویان شاهد و ایثارگر تدارک دیده شد؛ خاطرنشان ساخت: طرح ملی ضیافت ایثار، المپیاد فرهنگی – ورزشی، جشنواره جایزه ملی سردار شهید سلیمانی و در نهایت جشنواره قرآنی، فرهنگی هنری شهید آوینی چهار برنامه ای بودند که به همت اداره کل دانشجویان شاهد و ایثارگر سازمان امور دانشجویان برگزار شده است.
وی با بیان اینکه هر کدام از این برنامهها در جهت اهداف ویژهای برگزار شده است؛ تصریح کرد: المپیاد فرهنگی، ورزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر در جهت تلاش برای کشف استعدادهای ورزشی و توانمند سازی دانشجویان، اولین جایزه ملی سردار شهید سلیمانی در جهت شناسایی استعدادهای برتر و جریان سازی علمی، طرح ملی ضیافت ایثار با هدف بصیرت افزایی و تقویت بنیه فرهنگی ،سیاسی و اعتقادی و جشنواره قرانی، فرهنگی و هنری در جهت ایفای نقش دانشجویان در بخش های مختلف قرانی و مسائل فرهنگی و هنری برگزار شد.
دکتر داداشپور با اشاره به اینکه نام این جشنواره به نام شهید آوینی متبرک شده است؛ تصریح کرد: شهیدآوینی سید شهیدان اهل قلم هستند و از آنجایی که نام این جشنواره مزین بنام شهید آوینی است طبعا باید اهداف و راه ایشان به نوعی تبیین گردد و دانشجویان شاهد و ایثارگر بتوانند با مطالعه آثار ایشان در شناخت مسیر درست گام بردارند و بی شک اندیشه شهید آوینی، مهمتر از شخصیت اوست. آوینی وقتی آوینی شد که سبک و سیاق زندگی اش ۱۸۰ درجه تغییر یافت و از روشنفکر نمایان فاصله گرفت و به یک روشنفکر دینی و دغدغه مند تبدیل شد.
معاون وزیر علوم با بیان اینکه دانشجویان شاهد و ایثارگر با تاسی به شهید آوینی روایتگری صادق در جریانات مختلف جامعه باشند ؛ افزود: اعتقاد راسخ شهید آوینی به نظام اسلامی، ولایت فقیه و فرهنگ انقلاب در مواجهه با تهاجم فرهنگی، غربزدگی، روشنفکری منحرف و تحجّر، او را به جهادی تمام عیار واداشت که جا دارد دانشجویان شاهد و ایثارگر ما با تاسی به او راهش را تداوم بخشند.
وی از شهید آوینی به عنوان معلمی عاشق و روایتگری صادق نام برد که مروت و مردانگی شهدا را روایت می کرد ،افزود: جامعه ما در حال حاضر به روایتگران و جریان سازان فکری در جامعه نیازمند است و امیدواریم در سال آینده این جشنواره بتواند در این حوزه ها نیز دایره فعالیتش را گسترش دهد.
به گزارش روابط عمومی سازمان امور دانشجویان، دکتر داداشپور تصریح کرد: دانشجویان شاهد و ایثارگر تنها محدود به دانشگاه های دولتی نمیشوند و می توانیم در سال آینده تمام دانشجویان شاهد و ایثارگر را از دانشگاه های غیر دولتی نیز در همه حوزه ها و قلمروهای علمی این جشنواره مشارکت دهیم.
در ادامه دکتر سید فردین تقی زاده مدیرکل دانشجویان شاهد و ایثارگر سازمان امور دانشجویان گفت: این جشنواره برای اولین بار در سطح ملی به میزبانی دانشگاه هنر برگزار شده است و برای سالهای آینده نیز به صورت پربار تر برگزار خواهد شد.
مدیر کل دانشجویان شاهد و ایثارگر با بیان اینکه سامانهای برای برگزاری این جشنواره ایجاد شده است؛ تصریح کرد: این جشنواره در سه بخش قرانی، فرهنگی و هنری برای دانشجویان شاهد و ایثارگر در همه بخش ها و برای همه دانشجویان در بخش هنری در جهت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برگزار شده استت.
وی با اشاره به اینکه ۷۵۰ نفر در این جشنواره شرکت کردهاند؛ اظهار کرد: در بخش قرآنی دانشجویان با ارسال کلیپ در موارد تحقیق، ترتیل حفظ در این جشنواره شرکت کردند.
انتهای پیام