آتوسا حصارکی، در گفتوگو با ایسنا، اظهار شد: در شرایطی که رسانهها بر ایرانهراسی و القای ناامنی اصرار دارند اگر گردشگران به ایران نگاه متفاوتی داشته باشند و نیز امر نیاز به تفکر و دانستن وجود داشته باشد با این معضل روبهرو نخواهیم بود.
او با بیان اینکه ادبیات یکی از مهمترین مباحث فرهنگی و اجتماعی هر کشوری است خاطرنشان کرد: ادبیاتی که میخواهد جهانی شود پیشنیازش تفکر و مطالعه است اما متاسفانه این دانش عمومی هنوز در کشور ما فراگیر نشده است.
وی معتقد است: اگر فردی مهارت داستاننویسی را یاد نگیرد و به غریزی نوشتن اکتفا کند شاید فقط بتواند شبهداستان بنویسد.
حصارکی با تاکید بر اینکه ادبیات حاصل شتابزدگی نیست بلکه نتیجه کار، زحمت خواندن و ممارست و تلاش است اظهار کرد: برای نویسنده شدن باید مطالعه بسیاری داشت به صورت مستمر کار کرد و با تکنیکهای نویسندگی آشنا بود.
این داستاننویس گفت: برای اینکه اثری ادبی ماندگار و جهانی شود نویسنده ابتدا باید ادبیات معاصر خود و بعد جهان را بخواند و بشناسد.
نویسنده مجموعه داستان «سیاه و سفید» با اشاره به برخی از آثار پرفروش نویسندگان و ناشران خارجی گفت: جهانی شدن این گونه از ادبیات به این دلیل است که در کنار جریانهای اجتماعی قرار گرفته، حرفهای خوب میزند و دغدغه مردم را بیان میکند؛ یعنی حرفی دردمندانه برای گفتن دارند.
حصارکی با اشاره به اینکه نویسنده باید مکنونات قلبی خود را بیان کند و با بیان اینکه عدم انجام این کار به معنی ممیزی است تصریح کرد: متاسفانه در کشور ما در بیان صحنههایی از داستان چون ممیزی احاطه دارد نویسنده دست به خودسانسوری میزند.
گفتوگوهایی با آتوسا حصارکی:
برابری حقوق زن و مرد دغدغه مهم زنان داستان نویس است
اعتماد مخاطبان به آثار تالیفی کم شده است
انتهای پیام