به گزارش ایسنا، به نقل از سایت العهد، دستگاههای امنیتی رژیم آل خلیفه دوباره کودکان بحرین را هدف قرار داده و این بار دو کودک بحرینی به نامهای مجتبی منیر و مهدی السید میثم را بازداشت کرده و آنها را تحویل دادستانی کل داد، همچنین این دستگاهها یک شهروند بحرینی دیگر را به دلیل مشارکت در تظاهرات برای اصلاحات بازداشت کردند.
مقامات بحرینی امروز حکم حبس چند بازداشتی را که به دلیل پروندههای سیاسی تحت بازجویی قرار دارند، به مدت دو هفته دیگر تمدید کردند.
جمعیت الوفاق بحرین، بزرگترین گروه شیعه مخالف در این کشور فوریه ۲۰۲۳ به ازسرگیری بازداشتها در بحرین اشاره و تاکید کرده بود، هدف وزارت کشور از اعلام بازگشایی دربهای زندان، بازداشت هر شهروندی است که قصد بیان نظر یا درخواست حقوقش را دارد.
این جمعیت تاکید کرد، سیاست بازداشتها و پر کردن زندانها با شهروندان سیاستی غیرحکیمانه است که هرجومرج امنیتی و حقوقی در بحرین را نشان داده و به شکلی آشکاری فاش میکند که دولت بحرین در حال حرکت در مسیر اشتباهی بوده و فاقد سادهترین عوامل ثبات سیاسی است و همچنین عمق و استمرار بحران سیاسی آن و نبود راهحلی جدی و ریشهای برای آن را منعکس میکند.
الوفاق اعلام کرد، حبس، شکنجه، گرسنگی دادن و به حاشیه راندن که رژیم آل خلیفه در پیش گرفته نشاندهنده نبود توافق ملی است و حجم دروغها و فریبکاریها در شعارهای این رژیم درباره سازش و همزیستی را که از آن به عنوان ابزاری برای فرار از خشم و مخالفت عموم مردم استفاده میکند، نشان میدهد.
این جمعیت مخالف بحرینی در ادامه نیز بار دیگر تدوین طرحهایی برای نجات ملی به جای کنترل امنیتی، به حاشیه راندن و حذف مردم و سیطره استبداد و زورگویی، طرحهایی برای نجات ملی، بازگشت به مردم، توقف جنایات، نقضها و تخلفهای حقوقی و ایجاد یک روند سیاسی جدی و فراگیر را خواستار شد که به ایجاد یک توافق ملی واقعی کمک کند.
همچنین الوفاق لغو حکم بیگناهی فضیله عبدالرسول زن ۵۶ ساله بحرینی را محکوم و تاکید کرد، لغو حکم بیگناهی او به دلایل سیاسی صادر شده و اتهام او نیز به همین دلایل صادر شده بود.
زندانیان سیاسی زندان مرکزی "جو" نیز در بیانیهای اعلام کردند در صورتی که مدیریت زندان خواستههای به حق آنها را که در پیامهای صوتی خود مطرح کردند، نادیده بگیرد، اعتصاب غذای بدون پایانی را آغاز خواهند کرد.
آنها اعلام کردند: از چند سال قبل اقدامات متعددی را برای تغییر وضعیت بد خود آغاز کردیم، در هشتم ژانویه ۲۰۲۳ شکایتی را به مدیریت زندان مطرح کردیم و پس از آن بیش از ۲۵۰ پیام صوتی ثبت و منتشر کردیم که در آن از مشکلات و بدرفتاریهای بر خلاف قوانین بینالمللی سخن گفتیم؛ اما هیچ پاسخ مثبتی دریافت نکردیم، در ادامه نیز در ۲۹ ژانویه ۲۰۲۳ گام دیگری برداشتیم و از تماس و رفتن به ملاقاتها خودداری کردیم، تا تاریخ ۱۵ فوریه ۲۰۲۳ که با نادیده گرفتن بیدلیل مسؤولان زندان غافلگیر شدیم، ما تا زمانی که خواستههای به حقمان که در قوانین داخلی و بینالمللی تضمین شده، برآورده شوند، به فعالیتهای خود با روشهای مسالمتآمیز ادامه خواهیم داد.
آنها تاکید کردند: با گذشت بیش از یک ماه از طرح خواستههایمان به مدیریت زندان، اکنون میخواهیم به تمامی طرفهای داخلی، بینالمللی، مردمی و دولتی و نیز تمامی نهادهای بینالمللی حقوق بشر، کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل و گزارشگران بینالمللی سازمان ملل اعلام کنیم در صورتی که وضعیت به همین شکل ادامه پیدا کند، مجبور خواهیم شد دست به اعتصاب غذای بدون پایان بزنیم.
زندانیان سیاسی بحرین پس از ناامیدی از سیاست وقتکشی و عدم پاسخ و نبود خرد و گفتوگو، تحریف واقعیتها توسط نهادهای دولتی همانند نهاد ملی حقوق بشر و دبیرخانه شکایات، رژیم آل خلیفه را مسؤول جان خود دانستند.
انتهای پیام