استقرار چرخه بهره‌وری بانک صنعت و معدن الگویی برای بانک‌های دیگر

مدیرعامل بانک صنعت و معدن با اعلام اینکه این بانک، دستاوردهای بی شماری در حوزه صنعت و معدن کشور داشته است، گفت: در موضوع استقرار چرخه بهره‌وری، جزو اولین بانک ها بودیم، تا جایی که این بانک به‌عنوان الگوی سایر بانک‌ها در این خصوص مطرح شد.

علی خرسندیان در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه شرایط اقتصادی کشور شرایط خاصی است و شاهد نوسانات شاخص های اقتصادی و افزایش سطح عمومی قیمت ها و نوسانات نرخ ارز هستیم، اظهار کرد: این مسئله امکان فعالیت مناسب و مؤثر بنگاه های اقتصادی و بانک‌ها را کاهش داده و حتی برای سیاستگذاران و دولت نیز مشکلاتی در عرصه سیاست گذاری و اجرا ایجاد کرده و آنان را با دشواری هایی در ادامه فعالیت مواجه کرده است.

وی با اعلام اینکه شرایط تورمی کشور، سازمان ها و مؤسسات تأمین مالی را هم به خطر انداخته و در این وضعیت اعطای تسهیلات، حتی با ریسک صفر نیز ارزش دارایی های ریالی بانکی را با کاهش روبرو کرده است، افزود: این بانک، دستاوردهای بی شماری در حوزه صنعت و معدن کشور داشته است. اکنون حدود ۸۰ درصد تأمین مالی کشور توسط شبکه بانکی انجام می شود و از سایر منابع مالی کمتر بهره می‌بریم.  

مدیرعامل بانک صنعت و معدن با اشاره به دیگر منابع بانک، گفت: سایر منابع ما شامل بودجه دولت است که خود با کسری مواجه است. منبع دیگر سرمایه گذاری مستقیم خارجی است که عملاً با محدودیت های تحریمی مواجه بوده و منبع دیگر استفاده از ظرفیت‌های بازار سرمایه است که با نوسانات غیرقابل اطمینان شاخص مواجه و منابع شرکت‌های بیمه‌ای ظرفیت دیگری است که در اقتصاد ما بسیار محدود است.  

وی اضافه کرد: حال چنانچه بانک ها با فشار بیشتری در خصوص تأمین منابع روبه رو شوند، ناگزیر به مراجعه به بانک مرکزی و اضافه برداشت می‌شوند که آثار نامطلوبی دارد. البته اخیرا بانک در بخش سرمایه در گردش هم ورود پیدا کرده و عملکرد خوبی هم داشته، اما وجه تمایز این بانک همان تسهیلات سرمایه ثابت است که سبب احداث واحدهای تولیدی و توسعه آنها و در نهایت افزایش تولید در کشور می‌شود و رسالت این بانک همین است.

خرسندیان با اشاره به ویژگی‌های شاخص این بانک، توضیح داد: از دیگر ویژگی‌های این بانک چابک بودن آن است و چون مشتریان محدودتری دارد، می تواند متناسب با نیاز مشتریان، شخصی سازی کند و به همین دلیل یکی از محوری ترین سیاست های ما در سال آینده نه به عنوان یک انتخاب، بلکه به عنوان یک ضرورت در وهله نخست، تحول دیجیتال است که  نقشه راه آن توسط وزارت اقتصاد تصویب شده و باید در ستاد و شعب در تمام ابعاد، الزامات آن ایجاد شود.

به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: برنامه جامع وصول مطالبات و طبقه بندی مشتریان براساس نوع تسهیلات ارزی و ریالی و توان بازپرداخت و قدرت مالی شرکت ها در دستور کار قرار دارد و عارضه یابی پروژه‌ها و بدهکاران بانک به‌عنوان یک کار سیستمی و تیمی در ستاد و شعب در نظر گرفته شده است تا از طرف مراجع بالادستی این شائبه به وجود نیاید که از سوی بانک مسامحه و تساهل صورت می گیرد.  

مدیرعامل بانک صنعت و معدن با تاکید بر اینکه باید روی جذب منابع تمرکز و تلاش بیشتری داشته باشیم، گفت: رسالت ما شعبه داری و جذب سپرده های خرد نیست، اما با شرایط فعلی ناگزیر از آن هستیم و باید روی خدمات ویژه ای که می توانیم به مشتریان بدهیم به خصوص در بستر بانکداری دیجیتال تلاش بیشتری در جذب منابع مشتریان داشته باشیم. در موضوع استقرار چرخه بهره‌وری، جزو اولین بانک‌ها بودیم تا جایی که این بانک به‌عنوان الگوی سایر بانک‌ها در این خصوص مطرح شد.  

انتهای پیام

  • جمعه/ ۵ اسفند ۱۴۰۱ / ۱۰:۱۶
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1401120503239
  • خبرنگار :