دکتر علی فرهادی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: اولویت اول در حال حاضر برای توسعه دانشگاه علوم پزشکی افزایش سرانه تختهای بیمارستانی است.
وی ادامه داد: با احداث سه بیمارستان رازی کوهدشت، نیایش خرمآباد و گهر دورود قطعا سرانه تخت در لرستان افزایش پیدا خواهد کرد.
معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: هماکنون سرانه تخت استان نسبت به متوسط کشوری پایین است و چنانچه بیمارستانهای در دست احداث را بتوانیم به بهرهبرداری برسانیم قطعاً نیاز استان به تخت برطرف خواهد شد.
فرهادی اضافه کرد: هماکنون تعداد تخت فعال دانشگاهی ۲۰۵۵ مورد است که با احتساب تختهای بخش خصوصی به ۲۴۵۰ مورد میرسند.
وی یادآور شد: تخت فعال و قابل استفاده استان در حال حاضر همان ۲۰۵۵ تخت دانشگاهی است که نسبت به جمعیت لرستان سرانه آن پایین است.
معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علوم پزشکی لرستان خاطرنشان کرد: امیدوارم بتوانیم این سرانه را به ازای هر ۱۰۰۰ نفر به دو تخت برسانیم.
فرهادی افزود: در حال حاضر به ازای هر یک هزار نفر ۱.۴ تخت در لرستان موجود است.
وی اولویت دوم برنامه توسعه دانشگاه را تکمیل پروژههای نیمهتمام است برشمرد و با بیان اینکه این پروژهها سالها راکد ماندند و زیرساختهای آنها کامل نیست، خاطرنشان کرد: همچنین خدماترسانی به مناطق دوردست استان ضعیف است و چنانچه بتوانیم به لحاظ زیرساختی و عمرانی پروژههای نیمهتمام دانشگاه را به نتیجه برسانیم بخشی از مشکلات حل میشود.
انتهای پیام