فرشاد مهدیپور امروز در آئین اختتامیه چهارمین جشنواره ابوذر با بیان اینکه این رویداد فرهنگی حاصل تلاش سازمان بسیج رسانه، وزارت فرهنگ و ارشاد و دفتر مطالعات رسانه است، اظهار کرد: این سه ضلع در کنار هم پیش رفتند که نقش پویا و امید آفرین به رسانه استان بدهد.
وی افزود: همگرایی این سه رکن میتواند در استانی که پیشران بسیاری از موضوعات از جمله زیرساختهای مادی، اقتصادی و صنعت گردشگری در کشور است نقش آفرین باشد.
وی تصریح کرد: در جریان اغتشاشات اخیر که یک جنگ شناختی و ترکیبی به لحاظ میزان هزینه و تاثیر بود همچنان نباید غفلت کرد و آنرا پایان یافته تصور کرد.
معاون مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه دشمن تلاش میکند که این فرایند را حفظ کند، گفت: استان مازندران نیز جزو استانهایی بود که مورد هدف معاندان انقلاب بود؛ تلاش شد بخشی از رخدادهای اغتشاش آمیز این استان در تراز ملی و بینالمللی انعکاس داده شود و ورود اهالی رسانه و تدابیر مسئولان استانی و مردم مانع از این اتفاق و هدف دشمنان انقلاب شد.
مهدیپور با تاکید بر اینکه باید از این اتفاق درس گرفت، خاطر نشان کرد: یک برنامه منسجم و روشنگری بومی مهمتر از تصمیم گیری ملی است و این نقش آفرینی درون استان میتواند مدلی برای حل و فصل مشکلات باشد.
وی تاکید کرد: هر چقدر جشنواره ابوذر بتواند به موقعیت بومی استان توجه کند و تمرکز بر حل معضلات را سرلوحه قرار دهد قطعا موثرتر خواهد بود.
این مسئول ادامه داد: محورها همانند گردشگری و محیط زیست در اینگونه جشنوارههای رسانهای میتواند منطبق با موقعیت محلی باشد و این هماهنگیها باید بتواند موجب ارتقا سطح رسانهای استان شود و آنها را توانمند کند.
مهدیپور یادآور شد: وجود ۲۰ روزنامه و بیش از ۲۰۰ پایگاه خبری در مازندران در کنار بسیاری از رسانههای دیگر قطعا اگر به سمت تولیدات بومی در راستای زیست بوم و اولویتهای استانی پیش برود به حل مشکلات استان کمک خواهد کرد.
وی متذکر شد: بالا بودن ضریب نفوذ اینترنت در این استان نشان دهنده استفاده زیاد از فضای مجازی در مازندران است.
معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و اسلامی گفت: با این میزان از رسانههای استانی که بخشی در مقیاس ملی نقش آفرینی میکنند باید پرسید در سپهر رسانهای کشور چه میزان جریان سازی صورت گرفته است.
مهدیپور تصریح کرد: اگر ما نتوانیم با اخبار جعلی و فیک نیوزها مواجه شویم و افکار عمومی را اقناع کنیم اتفاقات معکوسی در حوزه رسانه رخ خواهد داد و لذا باید ارزیابی دقیق از رسانهها و نیز اثربخشی آنان صورت گیرد.
وی یادآور شد: باید یک آمایش رسانهای در استانهای کشور با ارزیابی توانمندی، نقش آفرینی، جریان سازی و نیز شناسایی فیک نیوزها در استانها صورت بگیرد تا به خروجی مناسب دست یابیم.
انتهای پیام