علیرضا صادق در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: از نیمه دوم اسفند ماه سال جاری تا ۱۵ فروردین سال آینده یک هزار و ۷۰۰ تن گوشت مرغ با این میزان جوجه ریزی تولید خواهد شد.
وی ادامه داد: طی این مدت علاوه بر گوشت مرغ گرم، گوشت مرغ منجمد نیز وارد بازار خواهد شد تا گوشت مورد نیاز بازار تامین شود.
صادق بیان کرد: مصرف گوشت مرغ استان ۲۹ هزار تن است که ۸۰۰۰ تن از این مقدار از خارج استان وارد می شود.
وی افزود: نیاز خراسان شمالی به گوشت مرغ در روزهای پایانی سال و طی ایام نوروز، روزانه ۶۰ تا ۷۰ تن بوده که طی یکی دو سال گذشته این مقدار به ۱۵۰ تن نیز رسیده است.
صادق تاکید کرد: اگر نیاز بازار ۷۰ تن باشد هیچ مشکلی برای تامین این مقدار از گوشت به وجود نخواهد آمد.
در خراسان شمالی ۱۰۸ واحد پرورش مرغ وجود دارد که ۱۰۴ واحد از این تعداد فعال است؛ حدود ۲۰ درصد از واحدهای مرغداری در این استان استیجاری است.
انتهای پیام