یمن: درمان پیامدهای روانی و بهداشتی جنگ به ۲۰ سال زمان نیاز دارد

وزارت بهداشت یمن اعلام کرد که درمان پیامدهای روانی و بهداشتی محاصره و تجاوز ائتلاف عربی به یمن به ۲۰ سال زمان نیاز دارد.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری المسیره، نجیب القباطی معاون بخش جمعیت در وزارت بهداشت دولت نجات ملی یمن گفت: ما برای درمان پیامدهای روانی و بهداشتی محاصره و تجاوز ائتلاف عربی به یمن به ۲۰ سال زمان نیاز داریم. حدود ۱۰ میلیون کودک یمنی تحت محاصره و تجاوز متولد و بزرگ شده‌اند.

از سوی دیگر، مطهر الدرویش، رئیس کمیته پزشکی یمن گفت: غده‌های سرطانی و دیابت در یمن طی سال‌های محاصره و تجاوز از معیار بین‌المللی شیوع پیدا کرد. هزاران بیمار که معالجه آن‌ها در یمن ممکن نیست هزینه سفر به خارج را ندارند. ائتلاف عربی با دادن مجوز به کادر پزشکی عربی و هندی برای آمدن به صنعا و معالجه بیماران مخالفت کرده است.

مازن غانم، مدیرکل حمل و نقل هوایی یمن نیز گفت: استفاده ۵۰ هزار یمنی طی ۱۱ ماه از پروازها عدد قابل توجهی نیست که فرستاده سازمان ملل بخواهد به آن افتخار کند. قبل از محاصره این تعداد تنها برای ۱۲ روز در فرودگاه صنعا ثبت می‌شد. قبل از جنگ در سال ۲۰ هزار پرواز از فرودگاه صنعا حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار مسافر را منتقل می‌کرد.

علی جحاف، معاون وزارت بهداشت نیز گفت: محاصره باعث شده خانواده‌ها فراهم کردن غذا را در اولویت‌های خود قرار بدهند و نیازهای بهداشتی‌شان را به تأخیر بیندازند.

وی گفت: بخش بهداشت به بازگشایی فراگیر و پایان محاصره برای اصلاح و بالا بردن سطح خدمات پزشکی جامعه نیاز دارد.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۳ اسفند ۱۴۰۱ / ۱۲:۴۲
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1401120302123
  • خبرنگار : 71516

برچسب‌ها