حمید مشرقی در حاشیه برگزاری جشنواره بینوکاپ که در دانشگاه نوشیروانی بابل برگزار شد، در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: این جشنواره برای نخستین بار در مازندران به صورت گسترده به مدت سه روز از یکم تا سوم اسفندماه جاری در حال برگزاری است.
وی با اشاره به اینکه تمرکز بر توسعه کسب و کار، تجاری سازی ایدهها و ارتباط بین نوآوری و صنعت، محوریترین اهداف برگزاری این جشنواره است، افزود: دانشگاهیان، دانشجویان و دیگر گروهها ایده، اختراع و فناوری دارند اما در تبدیل آن به کسب و کار، تبدیل به شرکت، تحلیل ابعاد مالی و اقتصادی و بازاریابی دچار ضعف هستند، در واقع نقطه ضعف سیستم آموزشی و دانشگاهی نیز در همین حوزه هست که ما سعی کردیم در قالب این جشنواره این کمبود را پر کرده و بین فناوری و توسعه کسب و کار ارتباط ایجاد کنیم.
مدیرمرکز رشد دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل تصریح کرد: برای برگزیدگان اولیه، سه کارگاه فشرده در محل دائمی جشنواره برگزار شد، در روز دوم نیز با حضور ۹ مربی برتر کسب و کار کشور ایده و طرحها بهبود یافتند همچنین ارائه نهایی تیمهای برگزیده در روز سوم اسفندماه در رویداد بینوپیچ را داریم که در نهایت پنج داور صنعتی و سرمایه گذار، سه تیم در حوزه ایده و طرح کسب و کار را انتخاب میکنند که از آنها با جوایز نفیس تجلیل میشود.
دبیر جشنواره بینوکاپ یادآور شد: منتخبین این جشنواره بدون داشتن مجوز میتوانند در مرکز نوآوری دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل پذیرش شده و ایده و طرح خود را تجاری سازی کنند، در واقع خروجی این جشنواره تبدیل ایده به شرکت نوپا و فنآور است.
مشرقی با اشاره به اینکه تاکنون چنین جشنوارهای با این حجم گستردگی کمی و کیفی در استان مازندران برگزار نشده است، اعلام کرد: ۶۵ درصد طرحهای پذیرش شده از مازندران، ۱۰ درصد از تهران و شهرهای یزد، همدان، اراک و همچنین از شهرهای دیگر کشور است.
انتهای پیام