عضو شورای شهر:

لندفیل بهداشتی در مرکز دفن زباله اراک ایجاد می شود

عضو شورای شهر اراک گفت: ایجاد لندفیل بهداشتی و مدیریت شیرابه در مرکز دفن زباله اراک با جدیت دنبال می شود.

محمد عسگری عضو شورای شهر اراک دوم اسفندماه ۱۴۰۱ در جلسه کارگروه مدیریت پسماند استان مرکزی بیان کرد: برخی از اقدامات را نمی توان یک تا دو ساله انجام داد. اگر امروز مرکز دفنی وجود دارد حاصل اقدامات سال های اخیر است و امروز کار تفکیک از مبداء در اراک در حال اجراست.

وی تصریح کرد: مشکلات فراوانی در این مجموعه وجود دارد و باید تمام این موارد به صورت موردی مطرح و به آن رسیدگی کرد، حتی مسئله مدیریت پسماندهای پزشکی حدود ۵ سال پیگیری شد تا به نتیجه رسید.

عسگری با اشاره به وضعیت زباله گردها در اراک، گفت: در کنار مرکز دفن باید به مسئله ضایعات نیز توجه داشت، مدیریت شهری به لحاظ مالی مشکلی ندارد، اما ایجاد کارخانه کمپوست در دستور کار شهرداری و شورای شهر اراک نیست و ایجاد لندفیل بهداشتی و مدیریت شیرابه با جدیت دنبال می شود. برای مدیریت شیرابه باید کاری درست در یک بازه زمانی مناسب انجام گیرد و قطعا ظرف بازه زمانی یک ماهه نمی توان در این حوزه برنامه داد.

وی تاکید کرد: در طول سال های اخیر کارهای خوبی در این عرصه انجام شده و اینکه گفته می شود کاری انجام نشده عملا بی انصافی است.

عسگری در خصوص عملکرد شرکت سورن آپ و مدیریت پسماندهای عفونی بیان کرد: در برخی از خیابان های شهر اراک که مرکز تجمع ساختمان های پزشکان است، سطل های زباله شب ها به شدت از زباله عفونی پر است و این امر نگرانی شهروندان را ایجاد کرده است، حتی در بازدیدهای میدانی، وضعیت اسفباری را در این خصوص شاهد بودم. اگر پزشکان با شرکت قرارداد نمی بندند یا ناظر بر عملکرد این شرکت نظارت درستی ندارد باید به این امر رسیدگی شود.

دکتر علیرضا اسماعیلی نایب رییس سازمان نظام پزشکی اراک گفت: تا امروز حدود ۹۴ درصد پزشکان با شرکت عقد قرارداد کرده اند و باقی پزشکان نیز معتقدند که پسماند عفونی ندارند.

وی افزود: پزشکان نسبت به عملکرد شرکت نقد و شکایت دارند، حتی شب گذشته یک مورد از سوی یکی از دندانپزشکان مطرح شد که زباله از مطب خارج شده اما در سطل زباله های شهری قرار داده شده است. از طرفی پرسنل این شرکت نیز در خصوص حقوق و مزایای خود به عملکرد شرکت نیز نقد دارند.

به گزارش ایسنا، در این جلسه معاون مدیرعامل شرکت سورن آپ بیان کرد: در طول سه سال اخیر فقط ۲۰ درصد افزایش قیمت، آن هم در سال گذشته داشتیم و از سال ۱۳۹۸ تا امروز که شرکت در اراک فعال است فقط ماه گذشته یک اخطار به شرکت داده شد.

مهدیار قائمی با بیان اینکه شرکت با ۴۷۰ مرکز یا مطب قرارداد بسته و با ۹۰ درصد مراکز پزشکی و پزشکان قرارداد منعقد شده است، افزود: پسماندهای عفونی جمع آوری می شود و نظام پزشکی باید باقی پزشکان را برای عقد قرارداد ترغیب کنند.

وی تصریح کرد: در یک ماه اخیر که مشکلاتی ایجاد شده است، ۵ روز پسماند در انبار دپو شد، چراکه سازمان مدیریت پسماند با این ایراد که پسماند بی خطر نشده است اجازه دفن را نداد در حالی که هیچ پسماند بی خطر نشده ای از سوله ای که در اختیار شرکت است خارج نمی شود.

قائمی گفت: ۷۰۰ میلیون تومان مطالبه از پزشکان ثبت شده و شهرداری و سازمان مدیریت پسماند تعهدات خود نسبت به شرکت را اجرایی نکرده اند.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲ اسفند ۱۴۰۱ / ۱۳:۰۹
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1401120201276
  • خبرنگار : 50210