بهره‌برداری از مرکز غربالگری سرطان و درمان بیماری‌های خاص کاشان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: رسیدن به مقام نیکوکاران به تعبیر قرآن، شرایطی دارد که یکی از آن‌ها انفاق خالصانه از دارایی و اموالی است که انسان به آن‌ها علاقه دارد و شهروندانی که در ساخت بناهای سلامت یا تأمین نیازهای درمانی شرکت می‌کنند، نماد این آیه قرآن هستند.

کورش ساکی، امروز(سه‌شنبه، ۲ اسفند) در آیین گشایش مرکز غربالگری سرطان و درمان بیماری‌های خاص کاشان، اظهار کرد: راهکارهای دستیابی به اهداف نظام سلامت، نیازمند شناخت بیشتر و به کارگیری تجربه و توانمندی صاحب نظران است که بخشی از این ظرفیت در مجمع خیران سلامت برآورده می‌شود.

وی افزود: مجمع خیران سلامت واسطه خیری هستند که در تحقق نیازهای نظام سلامت کشور و شهروندان نیازمند تلاش می‌کنند و برکات ارزشمندی را نصیب نیازمندان در حوزه سلامت کرده‌اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان، تصریح کرد: هر فردی از نظر جسمی و روحی سیری را طی می‌کند که سیر جسمی قابل رؤیت است و در بعضی از افراد خصوصیات خلقی و جسمی با هم همراه است که با افزایش سن، خودخواهی او کاهش یافته و فرد توجه بیشتری به کمک به دیگران دارد.

ساکی تأکید کرد: برخی انسان‌ها به جایگاهی می‌رسند که چیزی برای خود نمی‌خواهند و هر آنچه که دارند را انفاق می‌کنند. همان چیزی که در منطقه کاشان توسط خیران اتفاق می‌افتد، همان کاری که حاج سید محمدعلی امامت و خانواده او انجام می‌دهند.

به گزارش ایسنا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: ساختمان غربالگری سرطان و درمان بیماری‌های خاص در زمینی با ۳۲۰ متر مربع مساحت و زیربنای یک هزار متر مربع در سه طبقه با هزینه حدود ۳۵۰ میلیارد ریال به همت سید محمدعلی امامت ساخته شده است.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲ اسفند ۱۴۰۱ / ۱۲:۳۸
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1401120201217
  • خبرنگار :