مدیرعامل جمعیت هلال احمر آذربایجان شرقی:

پایگاه امدادی شمالغرب کشور بعد از ۱۶ سال در آستانه‌ بهره برداری است

مدیر عامل جمعیت هلال احمر آذربایجان شرقی اظهار کرد: پایگاه امدادی شمالغرب کشور بعد از ۱۶ سال که یکی از بزرگترین پروژهای عمرانی است در آستانه‌ی بهره‌برداری می‌باشد.

حمید منجم، دوشنبه اول اسفندماه در جمع خبرنگاران با اشاره به پروژه‌های نیمه تمام هلال احمر در آذربایجان شرقی گفت: زمانی که در این سمت مشغول به کار شدم ۷ پروژه‌ی نیمه تمام، پایگاه‌های امدادی و انبارهای امدادی که ۱۵سال از استارت آن‌ها گذشته بود وجود داشت که در طی یکسال با پیشرفت ۵۰درصد در شهرهای ملکان، تسوج، جلفا، کلیبر و تبریز در آستانه‌ی افتتاح قرار دارد.

وی افزود: طی یک سال اخیر به حالت شبکه‌ای یک سری کارها صورت گرفته است که به تعاون گرایی و هماهنگی تمامی ظرفیت‌ها برمی‌گردد، بعد از گذر یک سال از شروع ماموریت با رسیدن به ۸۵ درصد اهداف از پیش تعیین شده به عنوان اهداف کوتاه مدت احساس می‌کنیم موفقیت در این عرصه را کسب کرده‌ایم.

وی اصلی ترین دغدغه را پوشش کامل ظرفیت‌های امدادی عنوان کرد و ادامه داد: در حوزه‌ی امداد و نجات اصلی ترین دغدغه پوشش کامل ظرفیت‌های امدادی استان و  تعاون با دستگاه‌های اجرایی و مردمی است، انبارهای امدادی به عنوان استراتژیک‌ و حساس ترین محل دپو اقلام امدادی هستند که یکی از امیدهای مردم می‌باشد.

منجم با اشاره با اینکه استان آذربایجان شرقی یکی از غنی ترین استان‌ها از جهت انبارهای امدادی است گفت: سال‌های قبل انبارهای مناسب و امید بخش در این مجموعه وجود نداشت اما با رشد درصدی در اقلام زیستی، کمکی و امدادی توانسته‌ایم به پروتکل و مصوب شورای امنیت ملی برسیم و  اکنون استان آذربایجان شرقی یکی از غنی‌ترین استان از جهت دپو انبارهای امدادی است.

وی با اشاره به برخی از مشکلات سال قبل در این مجموعه افزود: تجهیزات امدادی از وضعیت مطلوبی برخوردار نبود، خودروهای خوابیده‌ای که به کارگیری نمی‌شد، تجهیزات بروز وجود نداشتند و در واحد سگ زنده‌یاب مشکلاتی وجود داشت به همین دلیل برخی از ماموریت‌ها را به دلیل کمبود تجهیزات نتوانستیم به نحو احسن عملی کنیم.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر آذربایجان شرقی، افزود: اکنون به رشد و ظرفیت مطلوبی رسیده‌ایم که خودرو سخت گذر آرگو در استان یک دستگاه فعال بود که امسال به ۳دستگاه رسید و تنها استانی هستیم که ۳دستگاه آرگو و سخت گذر با قابلیت حرکت در برف، آب،کوه و ... است که در شهرستان‌های مراغه و چارایماق همزمان این ماشین‌ها عملیات انجام می‌دهند و یاری رسان مردم هستند.

وی، افزایش خودروهای آرگو از یک دستگاه به سه دستگاه، فعال سازی تمام ظرفیت های خودرویی معاونت امداد، تلاش برای خرید ناوگان لجستیک، ساماندهی و تغییر ناوگان خودروهای سنگین مجموعه، ایجاد پست های موقت در نواحی مختلف استان و رشد ۳۰۰ درصدی برگزاری دوره های آموزشی عمومی و تخصصی را از دیگر اقدامات جمعیت هلال احمر آذربایجان شرقی طی یک سال اخیر بیان کرد.

منجم فعال سازی ۲۴ ساعته هلی کوپتر را از دیگر اقدامات اخیر جمعیت هلال احمر آذربایجان شرقی برشمرد و با اشاره به اینکه هم اکنون تعداد ۳۲ پست امدادی در استان وجود دارد، اظهار کرد: علاوه بر این تعداد پست ثابت، تعداد ۱۰ پست موقت نیز طی یک سال اخیر در اقصی نقاط استان به خصوص نقاط حادثه خیز و کوهستانی ایجاد شده است که از این نظر در سطح کشور رتبه اول را در اختیار داریم.

وی برگزاری دوره های آموزشی تیم های سحری و دوره آموزشی دادرسان داوطلبان سراسر کشور به استعداد یک هزار و ۲۰۰ نفر را از فعالیت های مهم معاونت جوانان جمعیت هلال احمر آذربایجان شرقی اعلام کرد.

منجم با اعلام اینکه جمعیت هلال احمر آذربایجان شرقی به ۸۵ درصد برنامه کوتاه مدت و یک ساله خود دست یافته است، عامل اصلی دستیابی به این موفقیت را وجود نیروی انسانی برجسته، خدوم و عاشق فعالیت های داوطلبانه دانست که در تمامی شرایط سخت و دشوار هیچ گاه دست از فعالیت بر نمی دارند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر آذربایجان شرقی ایجاد و راه اندازی تعداد ۱۰ باب بیمارستان صحرائی در مناطق زلزله زده خوی و یک باب بیمارستان در زلزله اخیر ترکیه، اعزام ۲۰ کاروان سلامت به مناطق و بخش های مختلف حادثه دیده، شبانه روزی کردن داروخانه جمعیت در تبریز، فعال سازی واحد سیار دندانپزشکی به صورت رایگان در مناطق محروم، تجهیز مرکز توانبخشی، اتمام تعداد هفت طرح نیمه تمام باقی مانده از سال های گذشته و تلاش برای ایجاد واحد شیمی درمانی را از اقدامات یک سال اخیر و برنامه های اولویت دار هلال احمر در استان بیان کرد.

منجم چالش اصلی جمعیت هلال احمر آذربایجان شرقی را مربوط به املاک و مستغلات این مجموعه دانست و گفت: بسیاری از املاک هلال احمر استان معارض داشت که با تلاش های انجام شده بسیاری از آنها حل و فصل شده و ۵۵ میلیون مترمربع از اراضی و املاک جمعیت در شرف اخذ سند کاداستر می باشد و طی یک سال اخیر تعداد ۲۸ فقره از املاک جمعیت هلال احمر در استان سند دار شده است.

وی با بیان اینکه درآمدهای پایدار این مجموعه طی یک سال اخیر نسبت به پارسال بیش از ۶ برابر افزایش یافته است، این افزایش درآمدها را ناشی از مولدسازی، خرید تجهیزات مختلف، ساماندهی درآمدها و مهمتر از همه ایجاد انگیزه کافی در میان کارکنان و داوطلبان جمعیت هلال احمر استان دانست و افزود: این مجموعه با تعداد ۳۰۰ کارمند رسمی و حدود ۷۰۰ نفر کارمند غیررسمی و ۳۲ هزار دواطلب جوان که هشت هزار نفر آنها را داوطلبان بالای ۳۵ سال شامل می شود در حوادث و اتفاقات مختلف اقدام به خدمات رسانی می کند.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱ اسفند ۱۴۰۱ / ۲۳:۰۲
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1401120100827
  • خبرنگار : 50536