مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل:

برگزاری دوره آموزشی امداد و کمک های اولیه به ۲۲۰ نفر از بانوان شاغل در ادارات اردبیل

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل از برگزاری دوره آموزشی امداد و کمک های اولیه ویژه مشاوران و بانوان شاغل در دستگاه‌های اجرایی استان با همکاری دفتر امور زنان و خانواده استانداری خبر داد.

حمید قویدل یکم اسفند با اعلام این خبر افزود: ۲۲۰ نفر از بانوان و مشاوران شاغل در ادارات استان از تاریخ ۳۰ بهمن به مدت ۴ روز در قالب ۸ ساعت آموزشی در این دوره آموزشی حضور دارند.
وی اضافه کرد: توانمندسازی بانوان، کمک به سلامت جامعه و آمادگی جهت نجات زندگی افراد در زمان وقوع حوادث و بلایا و کاستن از میزان خسارات و تلفات جانی و مالی از اهداف این کارگاه آموزشی است.
این مسئول تشریح کرد: ارزیابی مصدوم، خفگی‌ها، احیای قلبی و ریوی، زخم ها، خونریزی‌ها، اصول اولیه پانسمان و بانداژ، حوادث محیطی، شکستگی‌ها و مسمومیت ها از سرفصل های این دوره آموزشی می‌باشد.
لازم به ذکر می‌باشد در پایان دوره بعد از برگزاری آزمون کتبی و عملی به قبول شدگان در این دوره  گواهی اعطا خواهد شد.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱ اسفند ۱۴۰۱ / ۲۲:۱۳
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1401120100822
  • خبرنگار :