به گزارش ایسنا، عیسی زارع پور در نهمین همایش سالانه بانکداری الکترونیک و نظام های پرداخت اظهار کرد: حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات حوزه ای است که همه عرصه زندگی بشر را تحت تاثیر قرار داده و انقلابی در همه حوزه ها و به سرعت تغییراتی را به نفع مردم ایجاد کرده است.
وی ادامه داد: در حوزه های مختلف هم انقلاب صنعتی مطرح است که همه توسط ابزار های نوین ارتباطی ایجاد شده است. در دولت سیزدهم هم درک صحیحی از این موضوع وجود داشت و بر اساس تاکیدات و تکالیفی که شده ما اقتصاد دیجیتال را دنبال میکنیم. در این دولت کارگروه ویژه ای تشکیل شده تا بتوان موانع موجود در زمینه اقتصاد دیجیتال را برطرف کنیم و ظرفیت های خوبی در دولت برای رفع موانع وجود دارد.
وی همچنین گفت: سهم اقتصاد دیجیتال در ایران در زمان شروع دولت حدود ۶.۴ درصد بود و هماکنون به ۷.۴ درصد رسیده است و پیشبینی میشود زودتر از برنامه توسعه کشور که گفته شده تا ۱۴۰۴ این عدد به ۱۰ درصد برسد، تا پایان دولت بتوانیم به سهم ۱۰ درصدی دست پیدا کنیم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه در یک دهه گذشته به حوزه اینترنت ثابت توجهی نشده است، تشریح کرد: هدف گذاری مهم در این زمینه پروژه فیبر نوری منازل است که مقرر شده تا پایان دولت سیزدهم ۸۰ درصد جمعیت کشور تحت پوشش فیبر نوری قرار بگیرند و اکنون دو و نیم میلیون نفر تحت پوشش قرار دارند و در نظر داریم سال آینده به ۱۰ میلیون نفر برسانیم.
زارع پور تاکید کرد: نزدیک به ۹۰ درصد روستاها به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند که در ابتدای این دولت ۸۰ درصد بود و در ماه های اخیر روستاهای زیادی به این شبکه متصل شده اند و در نظر داریم تا پایان شهریور سال آینده همه روستاهای بالای ۲۰ خانوار را به شبکه متصل کنیم.
او با اشاره به اتصال دستگاهها به پنجره ملی خدمات دولت هوشمند تاکید کرد که هدف گذاری شده تا پایان سال ۱۴۰۲ همه خدمات دولتی از این طریق ارایه شود و تنها ۲۰ درصد به صورت هوشمند ارایه شود و این یک امکان برای مردم است.
وی درپایان سخنان خود با اشاره به حوزه فضایی هم بیان کرد: ما در یک سال گذشته شش پرتاب ماهواره داشتیم که در تاریخ فضایی کشور بی سابقه بوده و تا پایان سال هم یک پرتاب ماهواره دیگر خواهیم داشت.
انتهای پیام