سوادکوه میراث‌دار صنایع دستی در مازندران

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی گردشگری سوادکوه، گفت: شهرستان سوادکوه میراث‌دار صنایع دستی مازندران است از این‌رو برای جذب گردشگر در ایام نوروز نمایشگاه صنایع دستی و گردشگری در این شهرستان برپا می‌شود.

محمد حمزه‌نژاد در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: شهرستان سوادکوه به خاطر قرار گرفتن در جنوب مازندران به عنوان ورودی اصلی این استان در گذرگاه به مشهد مقدس است که در کنار گردشگری، نظارت بر اصناف و بهداشت هم در ایام نوروز مورد توجه قرار می‌گیرد.

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان سوادکوه با بیان اینکه در حوزه گردشگری این شهرستان دارای ۲۲واحد بوم گردی، یک هتل آپارتمان، یک مهمانپذیر و۳۵٠خانه مسافر، ۳پارک تفریحی و توریستی جوارم، آزادمهر و شورمست پذیرای مهمانان نوروزی خواهد بود، گفت: در کنار گردشگری برای مسافران نوروزی به امور فرهنگی، بهداشتی با کمیته‌های حمل ونقل، راه و اسکان مسافر پرداخته می‌شود.

حمزه‌نژاد به بر پایی نمایشگاه نوروزی و بازارچه صنایع دستی در محل دو راهی آزادمهر اشاره کرد و یادآور شد: برای برپایی این نمایشگاه هماهنگی لازم با شهرداری پل سفید، هلال احمر، کمیته بهداشت، اصناف و تنظیم بازار، جایگاه سوخت، انجام شده است تا در بستر امنیت، مسافران بتوانند از فضای گردشگری شهرستان سوادکوه استفاده کنند.

وی با ابراز امیدواری مبنی بر اینکه باید با همدلی نوروز ۱۴٠۲را خاطره انگیز برای مسافران و گردشگران ایجاد کنیم، تصریح کرد: مهمترین هدف ما از برپایی بازارچه صنایع دستی و سوغات مازندران و سوادکوه نشان دادن فرهنگ منطقه با هنر هنرمندان به منظور حمایت از اقتصاد و فروش محصولات متنوع تولیدات بومی است.

حمزه نژاد خاطرنشان کرد: نوروز ۱۴٠۲مقارن با ماه مبارک رمضان است باید با رعایت شئونات اسلامی، اخلاقی  و احترام به این ماه پر فیض و برکت، مسافران با خاطره‌ای به یاد ماندنی از شهرستان سوادکوه گذر کنند.

به گزارش ایسنا، سوادکوه دارای طبیعت بکر، صنایع‌دستی بسیار متنوع و همچنین بوم گردی‌های بسیار زیبایی است. علاوه بر این سوادکوه خوراکی‌های خوشمزه و محلی بی‌نظیری نیز دارد که توأم با سادگی و پاکی مردمان سوادکوه هستند و طعمی فراموش‌نشدنی دارند. این خوراکی‌های خوشمزه به‌نوبه‌ی خود یکی از جذاب‌ترین سوغاتی‌های سوادکوه نزد گردشگران است.

دست بافت‌های سوادکوه شامل پتوها و رواندازهای نخی، کرچال‌بافی یا جاجیم‌بافی، دستکش پشمی، باشلق، پارچه‌های دلیجی و چوخا است که در کنار صنایع چوبی و لاک‌تراشی زیبایی بی‌نظیری را در هنر صنایع دستی کشور و منطقه به خود اختصاص می‌دهد.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱ اسفند ۱۴۰۱ / ۰۸:۳۴
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1401120100056
  • خبرنگار :