محمد جعفر عبدالهی ۳۰ بهمنماه در جمع مسوولان قضایی استان اظهار کرد: اعمال مجازات در اندیشه همه مکاتب کیفری اثر تربیتی و اصلاحی دارد ، اما در نظام کیفری اسلام آثار اعمال کیفر صرفاً دنیوی و مادی نبوده و علاوه بر آن،اثر معنوی تطهیر مجرم از آثار سوء ارتکاب جرم مورد توجه است.
وی ادامه داد: مکتب اسلام بهدنبال اصلاح مجرم است و اشتغال و حرفه آموزی در زندانها از راههای تربیت و اصلاح زندانی به شمار میآید.
رئیس کل دادگستری استان سمنان با بیان اینکه ندامتگاهها فرصتی برای مقدمه بازگشت شرافتمندانه زندانیان به جامعه است گفت: دستگاه قضایی استان سمنان در صدد آن است تا هوشمندانه زمینه اصلاح و تربیت زندانی را فراهم کند.
وی افزود: در همین راستا طی ۱۰ ماهه امسال زمینه برای حرفه آموزی و اشتغال دو هزار و ۱۰۳ زندانی در زندانهای استان سمنان مهیا شده است.
رئیس کل دادگستری استان سمنان تصریح کرد: اشتغال و حرفه آموزی ایجاد شده برای زندانیان از طریق « اشتغال به کارگاهی، اعزام به کار و اشتغال به کار نشسته » ممکن شده و در همین ارتباط برای تعداد ۸۳۲ زندانی گواهینامه حرفه آموزی صادر شده است.
دکتر عبدالهی خاطرنشان کرد: دستگاه قضایی استان سمنان زندان را وسیله تربیت، اصلاح و محلی برای تفکر و تأمل زندانی از سوء رفتار گذشتهاش می داند و از همین رو میکوشیم علاوه بر برگزاری برنامههای فرهنگی و مذهبی با ایجاد اشتغال و حرفه آموزی در ندامتگاهها، جمعیت کیفری را به صورت صحیح مدیریت کرده تا پیشگیری از وقوع جرم در نهایت درایت برای جامعه هدف نیز اتفاق بیفتد.
انتهای پیام