افتتاح بخش شیمی درمانی مرکز درمان سرطان پردیس شیراز

همزمان با عید مبعث، بخش شیمی درمانی مرکز درمان سرطان پردیس شیراز با حضور شماری از مسئولان و پزشکان متخصص و فوق‌تخصص در تشخیص و درمان سرطان، افتتاح شد.

عضو هیئت مؤسس مرکز پردیس شیراز یکشنبه ۳۰ بهمن در این آئین با یادآوری اینکه فعالیت این مرکز از سال ۹۲ آغاز شد، گفت: پس از راه‌اندازی بخش پرتودرمانی با هدف تکمیل زنجیره خدمات مرتبط با سرطان به بیماران، ایجاد و راه‌اندازی بخش‌های مختلف و توسعه مرکز در دستور کار قرار گرفت.

دکتر اکبر امیری با اشاره به اینکه زنجیره کامل تشخیض و درمان سرطان، گستره‌ای از خدمات غربالگری، معاینات اولیه، معاینه توسط متخصصان مربوطه، آزمایش و نمونه برداری، جراحی، شیمی درمانی و پرتو درمانی را در بر می‌گیرد، گفت: بخش رادیوتراپی این مرکز سال ٩٧ آغاز به کار کرد و در واقع نخستین مرکز رادیوتراپی بود که با تکنولوژی مدرن دنیا در شیراز فعال شد.

عضو هیئت موسس مرکز سرطان پردیس شیراز اعلام کرد که تاکنون بیش از ٦ هزار نفر از نقاط مختلف ایران و کشورهای همسایه، خدمات مختلف تشخیصی و درمانی مورد نیاز را در این مرکز دریافت کرده‌اند.

امیری خاطرنشان کرد: در راستای تکمیل زنجیره خدمات سرطان، راه‌اندازی بخش شیمی درمانی در دستور کار قرار گرفت و در ابتدا شیفت عصر این بخش فعال شده است و به زودی و با جذب مسئول فنی جدید، ارائه خدمت در شیفت صبح هم اجرایی می‌شود.

او با بیان اینکه بخش شیمی درمانی این مرکز به واسطه برخورداری از فضایی مفرح و تجهیزات پیشرفته پزشکی، در کشور کم‌نظیر است، به مراجعه بیماران مبتلا به سرطان از سراسر کشور به این مرکز اشاره و اضافه کرد: با بهره برداری از بخش خدمات شیمی درمانی، دریافت خدمات توسط بیماران تسهیل خواهد شد.

امیری به انعقاد قرارداد با تمام سازمان‌های بیمه‌گر و پایه هم اشاره و بیان کرد: برای بخش پرتو درمانی طی چهار سال گذشته تاکنون با تمام بیمه‌های پایه و تکمیلی به جز آتیه سازان قرارداد منعقد کرده‌ایم. درمان بیماران دارای بیمه نیروهای مسلح، بانک‌ها و شرکت نفت، تقریبا رایگان است و در مورد بیماران دارای بیمه تامین اجتماعی و خدمات درمانی هم حدود ٤٣ درصد هزینه توسط بیمه پایه و مابقی توسط بیمه تکمیلی پرداخت می‌شود.

عضو هیئت موسس مرکز درمان سرطان پردیس شیراز همچنین از گسترش فعالیت این مرکز در زمینه شناسایی، آموزش و حمایت مالی در آینده‌ای نزدیک خبر داد و گفت: در حال برنامه ریزی برای ثبت یک خیریه با اهداف فوق هستیم و اکنون در مرحله اخذ مجوز قرار داریم.

امیری با بیان اینکه سطح یک غربالگری برای شناسایی مبتلایان به سرطان سینه و دهانه رحم در این مرکز به صورت رایگان انجام می‌شود، افزود: سطح دو غربالگری یعنی معاینه فوق تخصصی هم در این مرکز به بیماران ارائه می‌شود.

عضو هیئت موسس مرکز درمان سرطان پردیس شیراز خاطرنشان کرد: بخش حمایتی و تسکینی از دیگر اقداماتی است که در صدد راه‌اندازی آن هستیم که از ابتلا تا انتهای درمان را در بر می‌گیرد و تلاش خواهیم کرد تا در سال ١٤٠٢ راه‌اندازی شود.

امیری اضافه کرد: اگر نهادهای حمایت کننده پای کار بیایند، مراکز غربالگری رایگان سرطان را در منطقه راه‌اندازی خواهیم کرد که البته تحقق این مهم حمایت بین دستگاهی را می‌طلبد.


 
پزشک فوق تخصص خون و سرطان نیز در این مراسم بیان کرد: سالهاست به واسطه تلاش اساتید انسان دوست و متخصصی همانند دکتر ذاکرنیا و حق شناس، شیراز در ارائه خدمات درمانی سرطان به عنوان یکی از مناطق پیشرو در زمینه خدمات تشخیصی و درمانی سرطان شناخته شده است و هنوز هم انرژی برای پیشتاز بودن در این کلانشهر وجود دارد.

دکتر علیرضا رضوانی، با بیان اینکه خارج از پوشش دانشگاهی، وجود چنین مرکزی برای شیراز ضروری بود، گفت: گاهی بیماران ترجیح می‌دهند در محیطی متفاوتی خدمات درمانی دریافت کنند و از آنجا که استانداردهای این مرکز تقریبا با استانداردهای خارج از کشور در این حوزه برابری می‌کند، مراجعه به آن رو به افزایش است.

پزشک متخصص رادیوتراپی مرکز پردیس شیراز نیز بیان کرد: سالهای ابتدایی دهه ٩٠ مجوز این مرکز اخذ شد و به سمت خرید دستگاهها رفتیم اما قرارداد رسمی خرید دستگاهها از سال ٩٥ در دستور کار قرار گرفت و خوشبختانه اکنون این دستگاهها توسط شرکت‌های ایرانی وارد می‌شود.

دکتر جلال جهانبخش، با بیان اینکه برای ایجاد هر تخت بخش شیمی درمانی امروز نیازمند ۲۸ میلیون تومان سرمایه‌گذاریست، گفت: این تخت‌ها سه حالته بوده و قرار است رایانه به تخت‌ها متصل شود تا بیمار حین شیمی درمان از یارانه و یا تلویزیون استفاده کند.

فوق تخصص خون و سرطان بالغین و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز با با بیان اینکه مرکز پردیس شیراز، مرکزی خصوصی است که بیماران زیادی از نقاط مختلف استان به این مرکز مراجعه می‌کنند، گفت: این مرکز فاقد بخشی از زنجیره سرطان یعنی شیمی درمانی بود که خوشبختانه این بخش هم راه‌اندازی شد؛ بخشی کاملا استاندارد و با معیارهای روز.

دکتر محمدرضا روان‌بد، اظهار کرد: بی شک این بخش نقش موثری در زمینه درمان بیماران مبتلا به سرطان در جنوب کشور ایفا خواهد کرد و حلقه درمان را کامل می‌کند.

روان بد همچنین با بیان اینکه سرطان بیماری رو به گسترش است و به همان میزان هم باید امکانات افزایش یابد، عنوان کرد: از آنجا که استان فارس و شیراز قطب پزشکی جنوب کشور محسوب می‌شود و پذیرای بیماران دیگر استان‌ها هم بوده است، مزایای هرگونه فعالیت در زمینه ایجاد و توسعه مراکز تشخیصی و درمانی مرتبط تنها محدود به یک استان نخواهد بود.

این پزشک فوق تخصص سرطان، خاطرنشان کرد که با توجه به هزینه‌بر بودن فعالیت‌ها و خدمات تخصصی و فوق‌تخصصی درمانی و افزایش روز افزون نیاز به این خدمات، نباید بار تامین و ایجاد زیرساخت و ارائه خدمات تنها بر دوش بخش دولتی باشد و همواره برای توسعه و ارتقاء کمیت و کیفیت فعالیت‌ها نیازمند حضور بخش خصوصی هستیم.

انتهای رپرتاژآگهی

  • یکشنبه/ ۳۰ بهمن ۱۴۰۱ / ۱۱:۲۲
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1401113022095
  • خبرنگار :