مهدی زهرهوند در گفتوگو با ایسنا، تصریح کرد: بیش از ۵۰ درصد مبلسازان و فروشندگان مبل به دلایلی چون بالا رفتن اجارهبهای مغازه ها، رشد قیمت مواد اولیه و کاهش قدرت خرید مردم در تنگنا قرار دارند.
وی یکی از راههای برون رفت از این وضعیت را صادرات دانست و اظهار کرد: در حال حاضر تنها تعداد انگشت شماری در حال صادرات هستند و این منصفانه نیست در حالیکه می توان با نظارت بیشتر تولید مبل را افزایش داد و به تبع صادرات بیشتری را شامل حال این صنعت کرد.
زهرهوند تقاضا کرد فکری به حال تولیدکننده شود تا بتواند محصول خود را صادر کند و تصریح کرد: چرا باید در شهری که حدود ۱۰ هزار تولیدکننده و هنرمندانی دارد که بهترین کالا را عرضه می کنند، تنها تعدادی انگشت شماری صادرات داشته باشند؟
وی با تأکید بر اینکه انجمن های تشکیل شده در راستای کمک به صادرات تاکنون هیچ اقدام مؤثری در این زمینه نداشته اند، از مسئولان درخواست کرد تا با حمایت از تولیدکنندگان این صنعت، صادرات را افزایش دهند و پای هیچ مافیا و واسطه ای در میان نباشد.
زهرهوند با طرح این سوال که چرا هیچ گونه نظارتی بر کنترل قیمت مواد اولیه صورت نمی گیرد؟ مطرح کرد: برخی تولیدکنندگان مواد اولیه مبلمان از واردات ممانعت می ورزند، حال آنکه تولید مواد اولیه داخل پاسخگوی نیاز بازار نیست و مجبور به واردات هستیم.
دبیر و سخنگوی شرکت تعاونی «تأمین نیاز استان همدان» (نواندیشان منبتکار ملایر) خاطرنشان کرد: برخی کسبه به اجبار می گویند مبل موجود در مغازهشان خارجی است تا به این ترتیب کالای خود را به فروش برسانند.
انتهای پیام