معاون هنری اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خبر داد:

میزبانی لرستان از جشنواره موسیقی فجر

معاون هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان از برگزاری سی و هشتمین جشنواره موسیقی فجر به میزبانی استان در ۳۰ بهمن ماه خبر داد.

سیدغلامرضا نعمت‌پور بیست و هشتم بهمن با بیان اینکه سی و هشتمین جشنواره موسیقی فجر علاوه‌ بر میزبانی پایتخت، به طور همزمان در ۱۴ استان دیگر کشور از جمله لرستان برگزار خواهد شد، اظهار کرد: در مجموع ۱۶۶ اجرای صحنه‌ای در پهنه ایران روی صحنه خواهد رفت.

وی با اشاره به اینکه این دوره از جشنواره در لرستان از ۳۰ بهمن‌ماه تا دوم اسفند ادامه خواهد داشت، افزود: در لرستان پنج گروه در بخش جنبی این جشنواره اجرا و شش گروه محلی‌نواز نیز در این دوره در روز دوم اسفند ماه به اجرا خواهند پرداخت.

نعمت‌پور با بیان اینکه تالار شهید آوینی مجتمع فرهنگی هنری ارشاد خرم‌آباد میزبان حضور علاقه‌مندان به هنر موسیقی می‌باشد، بیان کرد: بلیط‌های جشنواره از طریق سامانه http://www.mahoor-concert.ir/ عرضه خواهند شد.

گفتنی است سی و هشتمین دوره جشنواره موسیقی فجر به دبیری بهزاد عبدی در بخش‌های رقابتی (جایزه باربد) و غیررقابتی برگزار خواهد شد و جایزه ترانه، جایزه موسیقی و رسانه، بخش سرود و نشست‌های پژوهشی برنامه‌های دیگر این دوره از جشنواره خواهد بود.  

انتهای پیام

  • جمعه/ ۲۸ بهمن ۱۴۰۱ / ۲۲:۳۷
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1401112821503
  • خبرنگار : 50310