به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی بیمه سرمد، سید محمدمهدی بهشتینژاد، مدیر عامل سرمد مأموریت دارد تا با نوسازی ساختارهای مالی و فنی و همچنین تقویت همگرایی و همدلی در درون خانه سرمد، سهامداران را ترغیب کند تا به فکر افزایش سرمایه جدید این بار از محل آورده نقدی باشند.
افزایش سرمایه بیمه سرمد در نشست مجمع عمومی فوقالعاده صاحبان سهام در ۱۴ آذرماه امسال به تأیید سهامداران رسید و ۲۸ دی ماه هیأت مدیره شرکت در یک شفافسازی آشکار اعلام کرد که مجوزهای لازم از بیمه مرکزی اخذ و مدارک و مستندات به اداره ثبت شرکتها ارسال شده است.
حالا این شرکت رسماً از ثبت نهایی افزایش سرمایه رونمایی کرده و مدیر عامل سرمد مصمم است با رسیدن سرمایه ۶۷۶ میلیارد تومان، اصلاحات را به تدریج در این شرکت کلید بزند و نخستین هدف رسیدن به سهم ۲ درصدی از بازار بیمه با نقشآفرینی شبکه فروش و نمایندگان خواهد بود. افزایش سرمایه شرکت یادشده که ۲۵ بهمن ماه ۱۴۰۱ در اداره ثبت شرکتها و مؤسسات غیرتجاری تهران به ثبت رسیده از محل تجدید ارزیابی داراییها انجام شده و بیتردید با توجه به عبور بیمه سرمد از حاشیهها و ثمره ثبات و آرامش یک سال اخیر، برای بالانشینی و سودسازی و ثروتآفرینی بیشتر نیاز به یک شارژ سرمایه متمایز دارد.
بهشتینژاد در مقام سکاندار بیمه سرمد با قدردانی از تلاش یعقوب رشنوادی، مدیر عامل پیشین سرمد، در جدیدترین اظهارنظر گفته است: عملکرد شرکت در جذب پرتفوی موفقیتآمیز بوده اما این کافی نیست و باید روند موفقیت شرکت ادامه پیدا کند و تلاش کنیم تمرکزمان را بر روی اهدافمان حفظ کنیم. او با بیان اینکه شرکت بیمه سرمد در مسیر خوبی قرار گرفته، تأکید کرد: باید با تمرکز بر حرفهایگرایی و برنامهمحوری، این موفقیتها را تداوم بخشیم.
او از زمان پذیرش مسئولیت بیمه سرمد، کمتر سخن گفته و بیشتر در حال ارزیابی و برنامهریزی برای آینده است، از این جهت همه در انتظار رونمایی از برنامهها و تغییرات احتمالی برای ورود این شرکت به دهه دوم حیات یعنی دهه بلوغ و پیشرفت هستند، بیمه سرمد به عنوان جوانترین شرکت بیمهای در بین ۸ شرکت برتر صنعت بیمه کشور، اکنون در حال ورود به دوره تازهای از بلوغ و البته ثبات است و به نظر میرسد سیاست راهبردی آینده علاوه بر تقویت رضایت بیمهگذاران و سهامداران، جذب مشتریان جدید و تقویت شبکه فروش و نوسازی ساختار مالی به ویژه در حوزه سرمایهگذاری، بیمهگری حرفهای و حرکت با برنامه باشد. مسیری روشن که ضامن سودسازی و ثروتآفرینی خواهد بود.
- اثر مثبت بر سودآوری و قدرت رقابت سرمد
با ثبت نهایی افزایش سرمایه بیمه سرمد، انتظار میرود با بهبود توانگری مالی و افزایش قدرت در بازار، راه برای افزایش سود این شرکت و بهبود وضعیت بازده سهام هموارتر شود و با در نظر گرفتن ترکیب سهامداران و آیندهنگری آنها، آنچه ترسیمکننده افق روشن بیمه سرمد است، اعتماد سهامداران به برنامهها و تغییرات آینده خواهد بود. هرچند با افزایش سرمایه ثبت شده، سرمد بر اساس مقررات و دستورالعملهای بیمه مرکزی میتواند سهم نگهداری و قبولی حق بیمه را افزایش دهد اما در حرکت به سمت اهداف تأخیر جایز نیست.
بهشتینژاد به نظر با برنامه روشن به بیمه سرمد آمده و تلاش دارد با تکیه بر اعتماد سهامداران و اتحاد مدیران و کارشناسان، این شرکت را روی ریل جدید قرار دهد و البته این ریلگذاری نیاز به تزریق نقدینگی دارد و در گام بعدی او میخواهد افزایش سرمایه تا مبلغ ۱۰۰۰ میلیارد تومان را از محل آورده نقدی محقق سازد. تصمیمی که پس از تعیین هیأت مدیره جدید سرمد در سوم اسفند ماه کلید زده خواهد شد و انتظار میرود که بهار سال آینده سرمایه سرمد به رقم یادشده برسد.
- دهه بلوغ و پیشرفت سرمد
بیمه سرمد که آبان سال آینده ۱۰ سالگیاش را جشن خواهد گرفت، دهه دوم حیات خود را با چاشنی بلوغ و پیشرفت شروع خواهد کرد، با پشت سرگذاشتن زیان ۲۳۵ میلیارد تومانی سال ۱۴۰۰ اکنون و بر اساس صورتهای مالی حسابرسی نشده به سود رسیده است؛ بنابراین نخستین پیامد مثبت افزایش سرمایه بیمه سرمد، صفر شدن زیان انباشته به ارث رسیده از گذشته خواهد بود و انتظار میرود که در پایان سال جاری و یا بهار سال آینده با زیان انباشته خداحافظی کند.
این گزارش نشان میدهد: سهم نگهداری بیمه سرمد در ۹ ماه نخست امسال رشدی ۸۳ درصدی را نسبت به مدت مشابه سال قبل تجربه کرده و به حدود ۱۵۰۰ میلیارد تومان رسیده که ۳۱ درصد بیشتر از کل سال گذشته و زیان عملیاتی ۳۵۵ میلیارد تومانی سال ۱۴۰۰ در پایان آذر سال جاری به سود عملیاتی ۳.۸ میلیارد تومانی تبدیل شده که علت این تغییر مهم را میتوان در افزایش درآمد از محل سرمایهگذاریها و حق بیمه سهم نگهداری و البته کنترل و مدیریت خسارتهای پرداختی جستجو کرد.
- جهتیابی سرمایهگذاری سرمد
یکی از اولویتهای احتمالی بیمه سرمد در دوران جدید مدیریتی را شاید بتوان تدوین یک استراتژی متمایز متناسب با شرایط بازار بیمه و البته اقتصاد ایران در دهه دوم حیات این بیمهگر دانست و از این جهت به احتمال زیاد این استراتژی که اساس آن بر استحکام ساختار مالی، تحولات فناورانه جهت بهبود کیفیت خدمات به بیمهگذاران و متنوعسازی روشهای درآمدزایی و سودسازی استوار خواهد شد، پیامآور جهتگیریها و برنامههای تازه از ابتدای سال آینده است. تغییری که سنگ بنای آن در روزهای پایانی سال ۱۴۰۱ گذاشته خواهد شد و انتظار میرود بهشتینژاد از آنها رونمایی کند.
انتهای رپرتاژ آگهی