حجتالاسلام حبیبالله حاتمی کنکبود امروز ۲۶ بهمن ماه در جشنواره زکات که در سالن آمفی تئاتر دانشگاه لرستان برگزار شد، با اشاره به جایگاه و نقش زکات در تمدن نوین اسلامی، اظهار کرد: ۳۲ آیه قرآن به بحث زکات پرداخته است.
وی با بیان اینکه زکات در تقویت بنیه اقتصادی جامعه نقش بسزایی دارد، افزود: زکات با فقرزدایی، حمایت از ناتوانان و معلولان، افزایش سطح آبادانی و خدمات اجتماعی موجبات پیشرفت جامعه را فراهم میکند.
مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای لرستان سه عامل مهم در تمدنسازی را افزایش سطح رفاه جامعه، پیشرفت و نفوذ بینالمللی دانست و تصریح کرد: آیه ۶۰ سوره توبه میفرماید: " فقیران و عاجزان و متصدیان اداره صدقات و کسانی که باید تألیف قلوب آنها کرد (یعنی برای متمایل کردن بیگانگان به دین اسلام) و آزادی بندگان و قرضداران و در راه خدا (یعنی در راه تبلیغ و رواج دین خدا) و به راه درماندگان، این مصارف هشتگانه فرض و حکم خداست، که خدا دانا و بر تمام مصالح خلق آگاه است"
وی با بیان اینکه در بحث زکات نگاهی تمدنی داشته باشیم و این موضوع را بگیریم، خاطرنشان کرد: باید نفوذ بینالمللی زکات را جدی بگیریم.
حاتمی کنکبود اضافه کرد: نیاز است مسائل فرهنگی، فکری و شرعی را به درون دانشگاه بکشانید و از این ظرفیت دانشگاه برای نهادینه کردن این فریضه الهی استفاده شود.
مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای لرستان خاطرنشان کرد: نقش زکات غیرمالی در تمدنسازی جدیست و نباید از توجه به نقش دانشگاهها در این مقوله غافل شویم.
انتهای پیام