دادستان همدان: شب عید در تأمین مرغ دچار مشکل می‌شویم

دادستان همدان با تأکید بر اینکه شب عید در تأمین مرغ دچار مشکل می‌شویم، گفت: نسبت به آمار جوجه‌ریزی‌های انجام شده بدبین هستم چراکه در حال حاضر دو پنجم سال گذشته جوجه ریزی شده است که به نظر بنده بازار شب عید را دچار چالش می‌کند.

حسن خانجانی چهارشنبه ۲۶ بهمن‌ماه در کمیسیون تنظیم بازار استان همدان، اظهار کرد: سال گذشته در بعضی روزها ۳۲۰ تن کشتار داشتیم اما باز هم دچار بحران بودیم.

وی تصریح کرد: مصرف روزانه همدان ۱۲۰ تن است که با جوجه ریزی یک میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه‌ای باز هم مشکل خواهیم داشت چراکه امسال جوجه‌ریزی‌‎ها به دو پنجم رسیده است.

خانجانی با تأکید بر اینکه باید برنامه‌ریزی شود تا شب عید دچار مشکل نشویم، یادآور شد: با توجه به اینکه قیمت گوشت قرمز بالا رفته، مصرف به سمت مرغ رفته است بنابراین شب عید دچار مشکل می‌شویم.

رئیس اتحادیه مرغ و ماهی همدان نیز با اشاره به وجود ۲۲ توزیع کننده مرغ در همدان گفت: در زمان توزیع مرغ مشکلات ترافیکی در خیابان های شهدا و باباطاهر به وجود می‌آید بنابراین تقاضا داریم محلی برای توزیع مرغ به عنوان بارانداز درنظر گرفته شود.

جواد عاشوری اظهار کرد: روزانه ۶۰ تا ۷۰ تن مرغ در بازار همدان توزیع می‌شود که امروز به نرخ ۵۸ تا ۵۹ هزار تومان برای مصرف کننده توزیع شده است. 

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۶ بهمن ۱۴۰۱ / ۱۳:۵۹
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1401112620241
  • خبرنگار : 50034