خبرنگار ایسنا کهگیلویه و بویراحمد برگزیده جشنواره رسانه ای «ابوذر» شد

"عیسی فتحی"، خبرنگار و سردبیر ایسنا در ششمین دوره جشنواره رسانه‌ای استان کهگیلویه و بویراحمد در بخش مصاحبه برگزیده شد.

"سید علی احمدزاده"، استاندار کهگیلویه و بویراحمد در مراسم اختتامیه ششمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به وضعیت دنیای امروزی و ایجاد ناباوری در جهان با استفاده از توان رسانه ها و تبلیغات گفت: به جایی رسیده اند که خدا را از زندگی حذف کنند غافل از اینکه خداوند خالق هستی بوده و باوجود لطف و مرحمتی که دارد منتقم نیز هست.

وی با بیان اینکه خداوند به انسان اراده داده است، افزود: باید از این قدرت عالی برای رسیدن به درجات بالا استفاده کرد چرا که روح خداوند در وجود انسان دمیده شده است. اما با تبلیغات به دنبال حذف خداوند هستند و تا این اندازه تبلیغ و رسانه جلو رفته است.

احمد زاده با بیان اینکه رهبری جهاد تبیین را در ردیف جهاد واقعی قرار داده است، اظهارکرد: چنین جهادی دارای ارزش است و باید مجاهدانه در این حوزه اقدام کنید و رسالت رسانه ها در زمینه جهاد تبیین بسیار سنگین است.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه رهبری جهاد تبیین را از قرآن استخراج کرده است، خاطرنشان کرد: رهبری آن را به میدان بزرگ جهاد تبدیل کرده است و هر قدمی رسانه برمی‌دارد در میدان جهاد تعریف می‌شود و بالاترین ارزشی که رهبری برای اصحاب رسانه قرار داده اند همین بوده و اگر کسی در این راه کشته شود حکم شهید دارد.

احمد زاده با بیان اینکه جهاد محدود به سنگر و سلاح و کشتن نیست، تصریح کرد: اصحاب رسانه و هر کسی که قلم به دست دارد و کاری انجام می‌دهد که مردم در مسیر درست قرار گیرند میدان جهاد است.

وی با بیان اینکه رسانه‌ها در حماسه ۲۲ بهمن رسالت خود را به درستی انجام دادند، ادامه داد: با اطلاع‌رسانی خوب و دقیق مردم حتی در روستاها هم به میدان آمدند تا بگویند ما نیز هستیم.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: کسی از این مردم نیست که چاقو روی گلوی پلیس می گذارد و برادرکشی می‌کند زیرا غیر ممکن است که ایرانی رگ گردن برادر خود را بزند.

احمد زاده ادامه داد: در جنگ ترکیبی یک جنگ شناختی همراه شد و هدف این بود که جای حق و باطل کامل عوض شود و مردم حق و باطل را به درستی تشخیص ندهند که در دوره خلافت معاویه و یزید نیز چنین کاری صورت گرفت آنجا که می گفتند مگر علی علیه السلام هم نماز می خواند و مسلمان است.

وی به مصداق جنگ ترکیبی و شناختی در دوره کنونی عنوان کرد: خاندان منحوس و فاسد پهلوی را از در بیرون کردیم عده‌ای می‌خواهند آنها را از پنجره وارد کنند کسانی که سر تا پای آنها فساد و ظلم است.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با قدردانی از اصحاب رسانه تاکید کرد: از رسانه های آگاه و متدین باید قدردانی کنیم کسانی که اخلاق را در مقابل فساد تنها نگذاشتند آنهایی که در مشکلات به وجود آمده اخیر پای کار بودند و مردانه ایستادند و نگذاشتند جای حق و باطل عوض شود باید از مجاهدت و اقدامات ارزنده بسیج رسانه استان نیز در این دوره تقدیر ویژه داشته باشم که بصیرتمندانه در میدان بودند.

مسئول ارشد استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: از قلم به دستان و گویندگان و مجریانی که در میدان جهاد حضور پیدا کردند قدردانی می کنم.

احمدزاده گفت: عده‌ای منتقد و ایرادگر نیز هستند انتقاد همه جا به جز برای معصوم لازم است اما نه با دروغ پردازی، انتقاد کار با ارزشی است اما خلاف واقع کار غیر ارزشی است امید دادن به مردم کار ارزشی و ناامید کردن مردم کار غیراخلاقی است.

"امیر رئوف"، مدیرکل صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد نیز در این مراسم گفت: انقلاب اسلامی هندسه قدرت در نظام بین الملل را تغییر داد.

وی افزود: ۲۲ بهمنی حماسی در کشور رقم خورد و شاهد حضور جانانه مردم و تجدید بیعت با آرمان‌های امام، انقلاب، شهدا و رهبری بودیم.

رئوف با بیان اینکه در گردنه‌های مختلف با اتکا به اقیانوس بیکران مردمی شاهد خلق حماسه بوده‌ایم، اظهار کرد: در ۲۲ بهمن نیز حماسه‌ای دیگر رقم خورد.

مدیرکل صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه دشمن وظیفه دشمنی خود را به خوبی انجام می‌دهد، تصریح کرد: تحریف و وارانه جلوه دادن شرایط از فعالیت‌های دشمن است. دشمن در یک جنگ شناختی و ترکیبی از تمام توان خود استفاده می‌کند.

رئوف بر نقش رسانه برای مقابله با هجمه‌های دشمن تاکید و عنوان کرد: رسانه باید با هم افزایی، اثر گذاری و فعالیت‌های مستمر مقابل هجمه دشمن ایستادگی کند. همچنین عملکردها در جهاد تبیین نیز باید مجاهدانه باشد.

وی توسعه آموزش را نیاز رسانه‌های استان عنوان و بیان کرد: صدا و سیمای استان همکاری لازم و تعامل را در این بخش خواهد داشت.

"فخرالدین رضایی"، رئیس سازمان بسیج رسانه استان کهگیلویه و بویراحمد در این جشنواره گفت: ۸٠٠ اثر از رسانه های استان در زمینه های مختلف به دبیرخانه ششمین جشنواره ابوذر استان کهگیلویه و بویراحمد در سال ۱۴۰۱ ارسال شد که با همکاری دستگاههای مختلف پس از داوری آثار نفرات برتر در بخش‌های مختلف انتخاب و معرفی شدند.

"امین درخشان"، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد نیز در این مراسم گفت: کارنامه خبرنگاران و رسانه های استان کهگیلویه و بویراحمد ردخشان است و در همه عرصه ها، صحنه ها و حوادث و بحران‌ها حضور فعال دارند.

وی افزود: در زمینه کیفی رسانه های استان خلاء هایی وجود دارد که نیاز است بحش آموزش را تقویت کنیم.

درخشان با بیان اینکه از سال ۱۴۰۲ جشنواره خبرنگار بجای مراسم روز خبرنگار در استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار می شود، بیان کرد: دنبال این هستیم که نگاه کیفی و هویت بخشی به خبرنگاران و رسانه های استان داشته باشیم و در سال آینده مراسم روز خبرنگار را با عنوان جشنواره خبرنگار و روز خبرنگار برگزار خواهیم کرد.

مراسم اختتامیه ششمین جشنواره رسانه‌ای استان کهگیلویه و بویراحمد روز چهارشنبه ۲۶ بهمن ۱۴۰۱ با حضور استاندار و معاون پشتیبانی و توسعه منابع انسانی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی، جانشین فرمانده سپاه فتح، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران، مدیرکل صدا و سیما، رئیس بنیاد نخبگان، رئیس حوزه هنری، معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی، رئیس بسیج سازندگی و بسیج اقشار، معاون ستاد اجرایی فرمان امام(ره) استان کهگیلویه و بویراحمد، برخی مسئولان استانی، خبرنگاران و روابط عمومی برخی دستگاهها در سالن همایش های صدا و سیمای استان برگزار و برگزیدگان در رشته‌های گزارش تحقیقی و تحلیلی، گزارش خبری، مصاحبه، تیتر، یادداشت و سرمقاله، اینفوگرافیک، عکس، موشن‌گرافی، کلیپ و گزارش ویدئویی، مستند و پادکست معرفی و تجلیل شدند.

"عیسی فتحی"، خبرنگار و سردبیر ایسنا استان کهگیلویه و بویراحمد در این جشنواره در بخش مصاحبه حائز لوح سپاس، تندیس و رتبه اول شد.


انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۶ بهمن ۱۴۰۱ / ۱۲:۵۳
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 1401112620135
  • خبرنگار :

برچسب‌ها