روند نزولی پیک هشتم کرونا در استان مرکزی/آنفلوانزا بیشترین مراجعین را دارد

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک از روند نزولی پیک هشتم کرونا در استان مرکزی خبر داد و گفت: بیماری آنفلوانزا بیشترین مراجعین را به مراکز درمانی دارد.

دکتر علی علیمحمدی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه شرایط کرونایی در استان به حالت پایدار درآمده و نگران کننده نیست، اظهار کرد: از پیک جدید کرونا بدون بحران عبور کرده ایم. آمار مبتلایان نزولی شده و از پیک هشتم کرونا با حداقل موارد ابتلا عبور کرده ایم، حتی مورد فوتی نیز به ثبت نرسیده و روند ابتلا سیر نزولی دارد.

معاون علوم پزشکی اراک در خصوص ابتلا به بیماری آنفلوانزا نیز گفت: با توجه به برودت هوا مراجعاتی وجود دارد، گرچه حال عمومی مراجعین مساعد بوده و میزان بستری بسیار محدود و جزئی است. در حال حاضر مراجعاتی در ابتلا به این بیماری در مراکز درمانی، بخش خصوصی، مطب ها و بیمارستان امیرکبیر وجود دارد و سردی هوا موجب شده بیماری به حالت پایدار درنیاید، اما فرم بیماری به گونه‌ای است که شدید نبوده و خیلی نیاز به بستری و مراقبت ویژه ندارد.

وی با تاکید بر اینکه بیشترین مراجعات بیماری‌های ویروسی را بیماری آنفلوانزا تشکیل می‌دهد، گفت: رعایت پروتکل های بهداشتی، استفاده از ماسک بویژه در اماکن سربسته و نیز برای کودکان و خردسالان ضروری است چرا که ایمنی آنها کامل نشده است. همچنین به بیماران خاص و زمینه ای نیز توصیه می شود که به دلیل ضعف در سیستم ایمنی نسبت به رعایت پروتکل های بهداشتی اقدام کنند.

دکتر علیمحمدی از مردم خواست چنانچه ۶ ماه از آخرین تزریق واکسن کرونای آنها گذشته است نسبت به تزریق دُز یادآور اقدام کنند تا سطح ایمنی بدن آنها در برابر ویروس افزایش یابد.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۶ بهمن ۱۴۰۱ / ۱۱:۴۷
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1401112620016
  • خبرنگار : 50212