دکتر عیسی صفوی چهارشنبه ۲۶ بهمن در دومین جلسه کمیته دیدبانی سلامت استان بوشهر با موضوع بهینهسازی نان اظهار کرد: این جلسه با هدف رصد و دیدهبانی کیفیت نان استان بوشهر تشکیلشده است.
وی تصریح کرد: در گام بعد با تشکیل جلسات تخصصی با حضور سازمانهای ذیربط و ذینفع به شکل تخصصی به آسیبشناسی و بهبود وضعیت نان استان خواهیم پرداخت که تمام سازمانهای مرتبط با گندم، آرد و سایر اجزاء مرتبط با نان در این پروژه همکاری خواهند کرد.
رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: بر اساس بررسیهای میدانی بیش از ۸۰ درصد شهروندان استان از کیفیت نان رضایت ندارند.
دومین جلسه کمیته دیدبانی سلامت استان بوشهر با موضوع بهینهسازی نان و با حضور سازمانهای جهاد کشاورزی، اداره استاندارد، صنعت، معدن و تجارت، معاونت بهداشتی دانشگاه، معاونت غذا و دارو و اتاق اصناف برگزار شد.
انتهای پیام