رئیس ستاد فهما در بازدید از کانون فرهنگی‌هنری صاحب‌الزمان(عج) ورامین:

کار ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد شبکه‌سازی توحیدی است/بچه‌های مسجد جشنواره جمعه را برگزارکنند

حجت‌الاسلام‌والمسلمین خداداده با بیان‌ اینکه کار اصلی ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی‌هنری مساجد کشور شبکه‌سازی توحیدی و کار تشکیلاتی در نظام توحیدی است، گفت: مساجد و کانون‌های فرهنگی‌هنری از فرصت نماز جمعه استفاده و جشنواره جمعه را طراحی و برگزار کنند.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام‌والمسلمین کمال‌الدین خداداده -رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی‌هنری مساجد کشور- از کانون فرهنگی‌هنری «صاحب‌الزمان(عج)» ورامین بازدید و با مسئولان آن دیدار و گفت‌وگو کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین خداداده با آیت‌الله محمودی، امام جمعه ورامین و نماینده ولی‌فقیه در این شهرستان نیز دیدار و گفتگو کرد.

آیت الله محمودی در این دیدار با تاکید بر اینکه انسان نباید خدا و خود را فراموش کند، گفت: شیطان به عزت خداوندی قسم خورده که همه انسان‌ها را گمراه کند، وقتی با چنین دشمنی مواجه هستیم باید بکوشیم در پناه خدا باشیم، او حضور دارد و می‌بیند و می‌شنود.

نماینده ولی‌فقیه در ورامین تاکید کرد: ما به سرعت به عالم آخرت نزدیک می‌شویم اما متوجه آن نیستیم، طوری عمل کنیم و قدم برداریم که بتوانیم در آخرت جوابگو باشیم.

حجت‌الاسلام خداداده با بیان‌اینکه بازدید از مساجد و کانون‌های فرهنگی‌هنری برای ما انرژی‌بخش است، اظهار کرد: اینکه می بینیم همسنگران ما با دست‌های خالی اما انگیزه‌های والا و عالی کار را پیش می‌برند، جای تقدیر و تحسین دارد.

رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی‌هنری مساجد کشور ادامه داد: این ستاد همانطور که از نامش پیدا است مسئولیت ستادی دارد، اگرچه در ساحت تسهیل‌گری، از کانون‌های مسجدی حمایت‌های لازم را به عمل می‌آورد.

وی تصریح کرد: کار اصلی ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی‌هنری مساجد کشور شبکه‌سازی توحیدی و کار تشکیلاتی در نظام توحیدی است که ارزشی بسیار والاتر از تشکیل کمیته امداد مسجدی محسوب می‌شود. شبکه‌سازی توحیدی برکات متفاوتی دارد.

حجت‌الاسلام خداداده با بیان‌اینکه انگیزه، مدیریت و ایستادن مردم پای کار مسجدی، ارزشی والا دارد، گفت: باید نرم‌افزار مدیریتی بر مساجد حاکم شود و شاخص‌های فرهنگی در مسجد به سمت نظام ولایی و توحیدی حرکت کند.

وی در ادامه بیان کرد: ویژگی خاص مسجد شما میزبانی از اقامه نماز جمعه است یعنی مسجد جمعه هم هست، ما در طول هفته برای همین چند ساعت پایان هفته تلاش می‌کنیم.

حجت‌الاسلام خداداده اضافه کرد: خوب است مساجد و کانون‌های فرهنگی‌هنری از فرصت نماز جمعه استفاده و جشنواره جمعه را طراحی و برگزار کنند و اگر گروه سرود و تئاتری دارند در این روز آنها را به میدان آورده و برنامه‌ اجرا کنند. راه‌اندازی پیشخوان‌های کتاب و برگزاری مسابقات کتابخوانی نیز می‌تواند فرصت استفاده حداکثری از این ظرفیت را فراهم کند.

وی با بیان اینکه کانون‌های مصلا باید چنین نقشی داشته باشند، ابراز کرد: خوب است کانون‌های مساجد برخی عرصه‌های فعالیتی را به مصلاها بیاورند، باید کانون‌ها مصلا را بین همه مساجد اطراف فعال کنیم تا در روز جمعه نقش‌آفرینی کنند و عملیات فرهنگی را رقم بزنند.

حجت‌الاسلام خداداده افزود: این ایده شکل گرفته در کانون فرهنگی هنری صاحب‌الزمان(عج) و مصلای ورامین می تواند مدلی برای دیگر شهرها باشد تا کانون‌های مصلی نقش‌آفرین باشند و دیگر کانون‌های مساجد را نیز همراه کنند.

رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی‌هنری مساجد کشور اعلام کرد: تجهیز مکان فعالیت دختران مسجدی و اعطای وام‌های حمایتی و کارآفرینی به برخی گروه‌های فعال و متقاضی در نمایشگاه «ایران استوار» را تا پایان سال دنبال می‌کنیم.

وی در پایان با اشاره به نقش ویژه آیت‌الله محمودی، امام جمعه ورامین در حفظ و تقویت روحیه انقلابی‌گری در مصلای ورامین، خاطرنشان کرد: برای ایشان آرزوی سلامت و طول عمر داریم و از فرزندان‌شان که این سنگر را حفظ کرده اند، تشکر می‌کنیم.

این گزارش می‌افزاید: حجت‌الاسلام‌والمسلمین «سیدمحسن محمودی»، مدیر کانون فرهنگی هنری صاحب الزمان(عج) ورامین و رئیس شورای تبلیغات اسلامی استان تهران نیز در این نشست با اشاره به رویکرد مسجدمحور دولت سیزدهم، اظهار کرد: امید است با این رویکرد، اتفاقات خوبی در عرصه مساجد رقم بخورد و برای آنها که می‌خواهند کار مسجدی انجام دهند دلگرمی و انگیزه‌بخش باشد.

وی ادامه داد: درگذشته فرهنگ و هنر را به بیرون از مسجد بردند و نتیجه این رویکرد، وضعیتی است که امروز شاهد آن هستیم، اما امروز می‌توان با محوریت کانون‌های فرهنگی‌هنری، مجدداً فرهنگ و هنر مسجدی را احیاء کرد ما نیز در کانون مصلای ورامین به قدر توان این مهم را دنبال می‌کنیم.

حجت‌الاسلام محمودی با اشاره به فعالیت‌های انقلابی مسجد مصلای ورامین، گفت: این مسجد آن زمان در جنوب شرق استان تهران که پاکدشت، پیشوا و قرچک بخش‌هایی از ورامین بودند در گستره ری تا گرمسار، مرکز ثقل فعالیت‌های انقلابی و محور مبارزات انقلابیون بود؛ بعد از انقلاب بازسازی شد و فضای کوچک مسجد گسترش یافت و همچنان در همه این سال‌ها منشأ اثر بوده است.

رئیس شورای تبلیغات اسلامی استان تهران با بیان‌اینکه شورای فرهنگی مسجد به صورت هفتگی جلسه دارد، ابراز کرد: این شورا می‌کوشد با برنامه‌ریزی، فرصت جذب جوانان و نوجوانان به مسجد را ایجاد کند. خوشبختانه، هیئت امنای مسجد نیز همکاری خوبی با ما به ویژه در تامین بودجه‌ی برنامه‌ها و فعالیت‌های فرهنگی دارد.

همچنین، خانم خراسانی، رابط کانون فرهنگی‌هنری مصلای ورامین در این دیدار، بیان کرد: برای جذب قشر خاکستری و حفظ نوجوانان و جوانان مسجدی برنامه‌ها و ایده‌های بسیاری داریم که در صورت حمایت از آنها اتفاقات مبارکی رخ می‌دهد.

حضور در آیین اختتامیه نمایشگاه «ایران استوار» که به مدت پنج روز در مصلای صاحب‌الزمان(عج) از دیگر بخش‌های بازدید حجت‌الاسلام خداداده از کانون فرهنگی‌هنری مصلای ورامین بود.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۵ بهمن ۱۴۰۱ / ۱۷:۵۹
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 1401112519575
  • خبرنگار : 71461

برچسب‌ها