به گزارش ایسنا، اینترنت به سرعت به بخش تفکیکناپذیری از زندگی روزمره تبدیل شده است و طبق برآورد اتحادیه جهانی مخابرات، پنج میلیارد و ۳۰۰ میلیون نفر (۶۶ درصد از جمعیت جهان) اکنون به اینترنت متصل هستند که در مقایسه با ۵۴ درصد در سال ۲۰۱۹، رشد کرده و نشان میدهد در مدت سه سال، یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون نفر به جمعیت کاربران اینترنت، اضافه شده است.
استفاده از جدیدترین دستگاههای متصل به اینترنت، بدون تردید در بخشهای مختلف زندگی برای افراد مفید بوده است اما همه این دستگاهها و اینترنت، در بخش بزرگی از انتشار گازهای گلخانهای، سهم دارند.
طبق گزارش بیزنس اینسایدر، اینترنت عامل انتشار سالانه ۱.۶ میلیارد تن گاز گلخانهای است. هوش مصنوعی، زندگی دیجیتالی را برای کاربران بسیار راحتتر کرده است اما نگرانی جدی درباره میزان مشارکت مدلهای هوش مصنوعی در انتشار گازهای گلخانهای وجود دارد.
طبق یافتههای یک تحلیل دقیق، برخی از محبوبترین سرویسهای آنلاین جهان، رد پای بزرگتری در انتشار گازهای گلخانهای دارند. در مقایسه با ۱۴ ساعت پرواز، پخش ویدئو از سایتهایی مانند نتفلیکس و یوتیوب به مدت یک روز، ۱۴ برابر دی اکسید کربن بیشتری منتشر میکند.
بر اساس گزارش وب سایت گریک ریپورتر، در میان چهار اپلیکیشن محبوب، نتفلیکس به دلیل شمار بالای کاربران و قابلیت پخش ویدئوهای ۴k، عامل انتشار بالاترین میزان آلایندگی است.
انتهای پیام