امیر دایی صراف ۲۵ بهمنماه در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایهگذاری که در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد، مبدأ تمام اتفاقات خوب در جامعه را اشتغال دانست و افزود: همه بانکها و مؤسسات مالی باید تمام تلاششان را برای تسهیلگری در راستای پرداخت تسهیلات اشتغال معطوف نمایند.
وی خاطرنشان کرد: شهرستان دارای ظرفیتها و مزیتهای نسبی و رقابتی در بخشهای مختلف است، باید با جذب اعتبارات شناور اشتغال استان در زمینه ایجاد اشتغال پایدار و بهبود وضعیت معیشت مردم و کاهش سرانه بیکاری شهرستان تلاش نمود.
فرماندار کاشمر در ادامه با اشاره به اینکه تعهد اشتغال شهرستان در سال جاری ۳۱۴۳ نفر بوده که تاکنون با ایجاد اشتغال برای ۳۱۷۰ نفر معادل ۱۰۰.۸۶ درصد تحقق یافته است، به تشکیل ۱۷جلسه کارگروه و قرارگاه اشتغال و سرمایهگذاری شهرستان از ابتدای امسال اشاره کرد و گفت: تاکنون ۳ واحد راکد دامداری و یک واحد راکد شنشویی با پرداخت تسهیلات فعال شدهاند.
وی عنوان کرد: تاکنون ۳۴ واحد صنعتی، ۱۸ واحد گلخانهای، ۲۴ فقره مشاغل خانگی و یک واحد دانشبنیان در شهرستان کاشمر مجوز تأسیس گرفتهاند، همچنین از ابتدای امسال تاکنون ۸۹۶ پروانه کسب جدید توسط اتاق اصناف و اتحادیهها صادر شده است.
دایی صراف با اعلام اینکه در ۹ ماهه اول سال ۱۴۰۱ تاکنون ۱۷هزار میلیارد ریال تسهیلات توسط بانکهای شهرستان پرداخت شده است، افزود: در راستای تحکیم بنیان خانواده و سیاستهای جمعیتی ابلاغی توسط دولت ۳ هزار میلیارد ریال تسهیلات ازدواج و ۹۶۰میلیارد ریال تسهیلات فرزندآوری توسط بانکهای شهرستان پرداخت شده است.
وی تصریح کرد: تسهیلات تبصره ۱۶ سال ۱۴۰۱ جمعاً ۱۷۵ هزار میلیارد ریال بوده که ۱۰۰ درصد اعتبار توسط کمیته امداد، بهزیستی، بنیاد برکت و سایر دستگاهها به بانکها معرفی که تاکنون ۹۰ درصد پرداخت شده است.
فرماندار شهرستان کاشمر در ادامه اذعان کرد: در راستای حمایت از کار آفرینان، پژوهشگران و شرکتهای دانشبنیان و همچنین کمک به رشد، شکوفایی و توسعه شهرستان کاشمر سه مرکز رشد با ۲۰ هستهنوآور در حوزههای مختلف پزشکی، کشاورزی، تجارت الکترونیک، هوش مصنوعی، عمران و صنایع خلاق در مراکز دانشگاهی شهرستان فعالیت میکنند.
وی همچنین خاطرنشان کرد: با پیگیریهای به عملآمده موافقت اولیه راهاندازی مرکز رشد واحدهای فناور منطقه ترشیز با همکاری پارک علم و فناوری خراسان رضوی عملیاتی شد.
دایی صراف تصریح کرد: با توجه به اینکه عاملیت صندوق پژوهش و فناوری خراسان رضوی به مرکز نوآوری و شتابدهی ترشیز واگذار شده در همین راستا تاکنون ۱۲ فقره تسهیلات با مبلغ تجمیعی ۶ میلیارد ریال به صورت تسهیلات حمایتی با تنفسهای ۶ ماهه به فناوران و نوآوران برای ساخت نمونه اولیه محصول و یا خدمات و همچنین تجاریسازی محصول پرداخت شد و ۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال دیگر برای تجاریسازی در حال پرداخت است.
فرماندار کاشمر خاطرنشان کرد: طی هماهنگی به عمل آمده با کمیته امداد امام خمینی، فناوران و مخترعان منطقه ترشیز موفق به اخذ تسهیلات حمایتی کمبهره شدهاند که طی سال جاری در راستای شعار سال مبلغ ۳ میلیارد ریال برای شرکتهای دانشبنیان در نظر گرفته شده است.
انتهای پیام