دکتر زیدآبادی در گفت و گو با ایسنا ضمن بیان این نکته که نظارت بر تولید و توزیع بهداشتی و اصولی فرآوردههای خام دامی در مراکز عرضه، سردخانهها، کشتارگاهها از وظایف دامپزشکی است، تصریح کرد: یکی از اقدامات مؤثر و مطلوب در زمینه ارتقاء مسائل بهداشتی در تولید فرآوردههای دامی تشدید نظارتها بر تولید و توزیع این محصولات است.
وی در ادامه گفت: طی بازرسیهای بهداشتی انجام شده توسط بازرسان شبکه دامپزشکی سبزوار، ۱۳۰ کیلوگرم گوشت مرغ تاریخ منقضی از یکی از فروشگاههای عرضه فراوردههای خام دامی شهرستان، ضبط و معدوم شد.
رئیس شبکه دامپزشکی با بیان اینکه پرونده واحد صنفی خاطی برای پیگیریهای قضایی در دست اقدام است، تصریح کرد: امنیت غذایی و ارتقاء بهداشت مواد غذایی مصرفی شهروندان از مهمترین اهداف دامپزشکی به شمار میرود که باید اقدامات لازم در زمینه توسعه این امر انجام شود.
وی از شهروندان خواست؛ به منظور ارتقاء سطح سلامت و بهداشت فرآوردههای خام دامی درصورت مشاهده هرگونه تخلف در مراکز عرضه، کشتارگاهها، سردخانههای نگهداری مواد خام دامی، مراتب را به شبکه دامپزشکی اطلاع داده تا اقدامات و بررسیهای لازم انجام شود.
انتهای پیام