رئیس اداره میراث فرهنگی رامسر مطرح کرد

فصلی نو در گردشگری با احیای مزارع کشاورزی

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان رامسر با بیان اینکه در دنیا با اصلاح روش کاشت و برداشت هم زمان به سمت احیای کشاورزی و تبدیل به مزارع گردشگری رفتند و سود آن را دیده‌اند، گفت: وقت آن رسیده با حمایت از کشاورزی فصلی نو را برای این قشر زحمت کش شهرستان رامسر رقم زد شهرستانی نمونه که همه ساله شاهد حضور میلیونی گردشگران است و کمترین بهره نسیب این قشر از جامعه می‌شود.

نادر سحرخیز در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه گردشگری کشاورزی حاصلش حفاظت از مزارع است، افزود: چندین پرونده در زمینه ایجاد مزرعه فندق و تمشک تشکیل شده و در دست اقدام است.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان رامسر با اشاره به تقاضای سرمایه‌گذاران برای تبدیل مزارع خود به مزرعه گردشگری افزود: هنوز این ایده که در خیلی از کشورها کاربردی شده و نتایج آن نیز مشخص است پیگیری نمی‌شود.

وی با اشاره به اینکه نوساناتی که هر ساله باعث سردرگمی کشاورزان می‌شود و یک سال به دنبال کاشت برنج می‌روند و روزی به‌دنبال کاشت کیوی و گاهی به سمت اصلاح باغات و کاشت پرتقال، اظهار کرد: نهایتا کشاورزی را بدون سود و یا کم بازده می‌کند و تکرار هر ساله محصولات کشاورزی جز دغدغه چیزی نسیب کشاورز نمی‌کند.

سحرخیز گردشگری کشاورزی را فصلی نو در کشاورزی دانست و بیان کرد: گردشگران با تجربه کردن کاشت و داشت و برداشت از حضور در مزارع لذت می‌برند و علاوه بر آن از محصولاتی که خودشان به آن رسیدگی کرده و برداشت کرده‌اند استفاده می‌کنند و لذت کار و زندگی با کشاورزان را می‌چشند.

به گفته سحرخیز، نشای برنج، قلمه زدن مرکبات، چیدن ازگیل، چیدن فندق و گردو، برداشت مرکبات و ماهی گیری همگی بخشی از کشاورزی شهرستان نمونه گردشگری رامسر است که باید برای حفاظت از آن کوشید و فقط تنها راهش گردشگری است تا بتوانیم جلوی کشاورزان که بی‌بهره از اقتصاد کشاورزی هستند و به سمت قطعه کردن زمین‌ها و فروش آن می‌روند را بگیریم.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۵ بهمن ۱۴۰۱ / ۰۸:۰۵
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1401112518902
  • خبرنگار : 50199