این کارگاه آموزشی با مشارکت مدیریتهای بهداشت و محیط زیست، آموزش و توسعه منابع انسانی و روابط عمومی و با حضور جمعی از کارشناسان بهداشت حرفهای و محیط زیست شرکت ذوبآهن و حدود ۵۰ نفر از کارشناس و مسئولان بهداشت حرفهای ۲۷ شهرستان استان اصفهان برگزار شد.
مدیر بهداشت و محیطزیست شرکت ذوبآهن در این سمینار گفت: ذوبآهن اصفهان همواره توجه به شرایط ایمنی و بهداشت حرفهای کارکنان و خانواده آنها را مورد توجه قرار داده است.
حمید حسینی افزود: در این زمینه چند پروژه علمی و طرحهای آموزشی و تحقیقاتی مناسبی با همکاری دانشگاهها و مراکز پژوهشی استان در سطح شرکت و در میان خانوادههای ذوب آهنی اجرا کردیم و برنامههای دیگری هم طراحی شده است که به زودی اجرا میشود.
وی گفت: این کارگاه به منظور ارتقاء آگاهیهای بهداشت حرفهای و محیط زیستی کارشناسان بهداشت حرفهای کارخانه و تمام کارشناسان بهداشت حرفهای استان اصفهان برگزار شد.
همچنین مهدی جهانگیری، نویسنده چندین کتاب تخصصی در زمینه بهداشت حرفهای و از اساتید دانشگاه علوم پزشکی شیراز به تشریح مباحث تخصصی و جدید مرتبط با ارزیابی جامع ریسک بهداشت حرفهای و دلایل و نتایج آن در شرایط عادی و اضطراری پرداخت و گفت: در این کارگاه دو روزه مباحث علمی و تجربی جدید، با طرح سؤالات و آزمونهای لازم و معرفی نرمافزارهای موجود ارائه میشود تا دانش و آگاهی کارشناسان بهداشت حرفهای به روز و تقویت شود.
وی افزود: در این کارگاه آموزشی، آخرین تکنیکهای ارزیابی ریسکهای بهداشتی ارائه میشود و بر اساس آمار سازمان کار و بهداشت جهانی بیشترین خسارات انسانی و مرگ و میر نیروهای کار در جهان قبل از این که به ایمنی مرتبط باشد به دلایل بهداشتی مرتبط است. بنابراین توجه به مسائل بهداشت حرفهای، موجب افزایش بازدهی و بهرهوری میشود.
مجید مشایخ، مدیر گروه فنی مهندسی بهداشت حرفهای استان اصفهان نیز گفت: بهروزرسانی اطلاعات همکاران بهداشت حرفهای در سطح استان امری لازم بود و باید از ذوبآهن اصفهان برای میزبانی و همکاری در برگزاری این کارگاه تشکر کنم.
وی افزود: برنامهها و اقدامات زیرساختی ذوبآهن اصفهان در زمینه ارتقاء بهداشت حرفهای، ارزیابی و اندازهگیری ریسکها و کنترل جنبههای زیستمحیطی دقیق و برنامهریزی شده است و این شرکت در راستای سالم سازی و تندرستی کارکنان و خانواده آنها گامهای بلندی برداشته است.
انتهای پیام