آشنایی با انواع کابینت آشپزخانه ‬‎‬‬‬

انتخاب کابینت آشپزخانه مناسب بسیار حیاتی است، زیرا بر نمای داخلی خانه تأثیر می‌گذارد. در دنیای امروز برای بهبود طراحی داخلی خانه، سبک کابینت‌های سفارشی باید با سلیقه و سبک زندگی صاحب خانه مطابقت داشته باشد. برای آشنایی با انواع کابینت آشپزخانه ‬‎‬‬‬تا انتهای مطلب همراه ما باشید.

به گزارش ایسنا به نقل از کارانا، انواع کابینت آشپزخانه سبک‌های مختلف و دکوراسیون منحصر به فردی را از نظر درهای کابینت و طرح‌های مدرن ارائه می‌دهند که دست شما را برای انتخاب بهترین نوع آن باز گذاشته است.

خوشبختانه، انواع مختلفی از کابینت آشپزخانه در بازار وجود دارد اما انتخاب یکی از آنها ممکن است سخت و طاقت‌فرسا باشد. با این حال، ما برخی از انواع کابینت آشپزخانه را که در هنگام ساخت یا بازسازی آشپزخانه باید در نظر گرفت را بررسی خواهیم کرد.

انواع کابینت آشپزخانه ممبران

کابینت ممبران که به عنوان کابینت وکیوم نیز شناخته می‌شود، یکی از پرطرفدارترین انواع کابینت بوده که بدنه آن از جنس ام دی اف و دارای روکش پی وی سی است. در این نوع کابینت‌ها طرح‌ها و نقش برجسته‌های مختلفی ایجاد می‌شود که زیبایی آن را دو چندان می‌سازد. کابینت ممبران در رنگ‌ها و طرح‌های مختلفی تولید می‌شود که طرفداران زیادی پیدا کرده است.

کابینت آشپزخانه ساده شیکر

کابینت‌های شیکر یکی از انواع کابینت آشپزخانه و یکی از محبوب‌ترین انتخاب برای بازسازی آشپزخانه هستند. این سبک کابینت متمایز و در عین حال دارای قدمت بالایی است. درب و کشوهای کابینت شیکر دارای سطحی مسطح با پانل فرورفته در وسط هستند. این سبک در مجموعه‌ای از مواد و رنگ موجود است. از آنجایی که کابینت‌های شیکر از نظر طراحی بسیار ساده هستند، می‌توانند تقریباً با هر سبک داخلی سازگار شوند. کابینت‌های شیکر سفید یخی مورد علاقه بسیاری از مشتریان هستند و برای آشپزخانه‌های مدرن گزینه مناسبی هستند.

کابینت آشپزخانه مدرن و شیک

کابینت آشپزخانه مدرن یکی از انواع کابینت آشپزخانه جدید بوده که با طراحی شیک و زاویه‌دارتر با سادگی در درب‌ها و قاب‌های خود مشخص می‌شوند. طراحی مدرن اخیر نشان‌دهنده گرایش به مبلمان مدرن اواسط قرن بیستم است که دارای زوایای برجسته و منحنی است. آشپزخانه مدرن می‌توانند دارای کابینت‌های مدرنی باشند که این ظاهر زاویه‌دار یا منحنی را منعکس می‌کنند و همچنین دارای اجزای به روز برای نگهداری ظروف هستند.

کابینت آشپزخانه کلاسیک

کابینت آشپزخانه کلاسیک یکی از انواع کابینت آشپزخانه است که به دلیل حس نوستالژیکی که به خانواده می‌دهد طرفداران بی‌شماری دارد. این سبک با طرح‌ها و رنگ‌های متنوع خود موردپسند علاقه‌مندان به نظم، زیبایی و چیدمان اشرافی است. در واقع سبک کابینت‌هایی که برای داشتن آشپزخانه‌ای خاص و مجلل از آن‌ها استفاده خواهید کرد، همان سبک کلاسیک است.

مزایای کابینت آشپزخانه کلاسیک

از مزایای کابینت کلاسیک آشپزخانه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • می‌توانید در زمان سفارش طرح خاصی را انتخاب کنید.
  • لوازم جانبی را می‌توان به راحتی با کابینت‌های کلاسیک ست کرد.
  • فضای آشپزخانه را به طور کامل پوشش می‌دهد.
  • می‌توان یک کابینت کلاسیک متناسب با دکوراسیون منزل و سلیقه افراد طراحی کرد.
  • تنوع رنگ‌های گرم و زیبا که در ساخت کابینت‌های کلاسیک استفاده می‌شود دامنه انتخاب آن‌ها را افزایش می‌دهد.

معایب کابینت‌های کلاسیک آشپزخانه

  • در صورت آسیب دیدن طرح کابینت امکان تعویض و تعمیر آن وجود ندارد. این یکی از مهمترین معایب کابینت کلاسیک است.
  • نصب این کابینت‌ها (به دلیل وزن زیاد) آسان نیست.
  • از قرار دادن اجسام تیز و لوازم جانبی در اطراف کابینت کلاسیک باید خودداری کرد.
  • فرآیند تمیز کردن کابینت کلاسیک آسان نیست.
  • اگر در ساخت این کابینت از مواد و تجهیزات بی‌کیفیت استفاده شود، طراحی آن به سرعت آسیب می‌بیند.

کابینت آشپزخانه هایگلاس

کابینت آشپزخانه هایگلاس یکی از انواع کابینت آشپزخانه ام دی اف بوده که ظاهری شفاف و روشن دارد. در واقع انواع کابینت آشپزخانه‌ هایگلاس نوعی کابینت مدرن بوده که مقاومت بالایی دارد. کابینت آشپزخانه هایگلاس در برابر حرارت و همچنین رطوبت مقاوم بوده که روشن بودن این کابینت‌ها باعث می‌شود که انعکاس نور بالایی داشته باشد.

انواع کابینت آشپزخانه ام دی اف

چیزی که ام دی اف را به یک ماده محبوب برای کابینت آشپزخانه تبدیل می‌کند این است که بستر خوبی برای چسباندن طرح‌ها و رنگ‌های مختلف به آن است. این باعث می‌شود که ام دی اف ماده‌ای برجسته برای یک رنگ زیبا و ماندگار و همچنین سایر پرداخت‌های جایگزین مانند ترموفویل یا پلی‌یورتان‌های مبتنی بر روغن باشد.

سطح صاف و یکنواخت ام دی اف برای پرداخت تمیز و رنگ‌آمیزی عالی است. در واقع، اگر به کابینت‌های رنگ شده علاقه دارید، به سختی می‌توانید جایگزین بهتری نسبت به استفاده از ام دی اف پیدا کنید. ام دی اف به اندازه چوب طبیعی در برابر تغییرات دما منبسط یا منقبض نمی‌شود، به این معنی که پس از رنگ‌آمیزی احتمال ایجاد ترک و جدا شدن اتصالات وجود ندارد.

مزایای کابینت ام دی اف معایب کابینت ام دی اف
مقرون به صرفه است خراش‌ها را نمی‌توان به راحتی بازسازی کرد
دوستدار محیط زیست است در گرمای بیش از حد خوب کار نمی‌کند
مشکلات کمتر ترک‌خوردگی یا تاب برداشتن درب


 

استفاده از الیاف طبیعی

عدم ظاهر شدن دانه‌های مشهود روی درب‌ها  پرایمر آئروسل قابل استفاده نیست
 سطوح بالای مقاومت در برابر رطوبت ممکن است از اوره فرمالدئید تشکیل شده باشد
حفاظت در برابر حرارت درب کابینت ام دی اف تراکم کمتری دارد

انواع کابینت آشپزخانه کوچک

در حالی که هنگام انتخاب طراحی مناسب کابینت آشپزخانه با فضای کوچک باید به جنبه‌های زیادی توجه کرد، انواع کابینت آشپزخانه، مواد و قیمت آن از همه مهمتر است. هر یک از ما روش زندگی خود را داریم که بر ظاهر نهایی آشپزخانه ما تأثیر می‌گذارد. برای آشپزخانه‌های کوچک می‌توان انواع مختلف آن را انتخاب کرد اما باید باید در طراحی آن دقت کرد تا با کمترین هزینه، بیشترین فضای ممکن را ایجاد کرد. ایجاد کشوها و طبقه‌های مختلف، بر طراحی ویژه مناسب آشپزخانه کوچک مؤثر است.

قیمت انواع کابینت آشپزخانه

قیمت انواع کابینت، به جنس آن، طراحی و میزان متریال استفاده شده در آن بستگی دارد. معمولاً کابینت‌های سنتی و فلزی قیمت پایین‌تری دارند اما کابینت‌های مدرن و هایگلاس قیمت بالاتری دارند که البته ماندگاری طولانی‌تری نیز دارند. در سایت کارانا دکور می‌توانید انواع کابینت آشپزخانه با قیمت را مشاهده کرده و با بررسی دقیق آنها، کابینت دلخواه را سفارش دهید.

انتهای رپرتاژ آگهی

  • دوشنبه/ ۲۴ بهمن ۱۴۰۱ / ۱۲:۱۵
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 1401112418414
  • خبرنگار :